חגיגה בעיר יבנה. ל-ONE נודע כי לפני זמן קצר אשר שטרית, מהאנשים החזקים בבית”ר יבנה, ישב לפגישה מכרעת יחד עם ראש העירייה, רועי גבאי, לצד שאול דוד, אבי אוחיון ואסף אוחנה, פגישה שהסתיימה בחתימה לשלוש שנים קדימה, לצד שלוש שנים נוספות בהן יכהן אשר שטרית כיו”ר מכבי יבנה מליגה א’ דרום.

לא מעט אנשים צפויים לעזוב את המערכת, כשאשר שטרית צפוי להשאיר לצידו את אסף אוחנה כמנכ”ל וקוקי (יעקב זוזוט) כמנהל הקבוצה. אשר עשוי להביא אנשים משלו, בכדי להביא רוח חדשה למועדון, כשמבחינתו, ומבחינת האנשים יחד איתם ישב בפגישה – המטרה היא עלייה לליגה הלאומית, כבר בעונת 2026/27.

ומה לגבי בית”ר יבנה? “אני לא יודע מה יעלה בגורלה”, ציין אשר שטרית בפני ONE. “מה שכן, בית”ר יבנה לא תיסגר. היא תמשיך להתקיים במתכונת מעט שונה. בין אם חבר’ה צעירים שירצו לבוא לקבל דקות משחק ובמה בליגה השלישית בטיבה בכדורגל הישראלי ובין אם במתכונת אחרת. נצטרך למצוא לה פתרון, אשר שטרית, קרוב המשפחה שלי, איתי בעניין”, הוסיף.

קהל בית"ר יבנה ומכבי יבנה (יונתן גינזבורג)קהל בית"ר יבנה ומכבי יבנה (יונתן גינזבורג)

“אני בעל זכות חתימה, אביא את אנשיי”, מדגיש אשר שטרית. “ביום ראשון מתחילים לעבוד. זו אופרה אחרת, אי אפשר להיות צנוע כי המטרה היא עליית ליגה, להוביל את מכבי יבנה לליגה הלאומית. מלבד אסף וקוקי יישארו גם המאמן, עופר טסלפפה והצוות המקצועי שלו. הציבור צריך להירתם לפרויקט החדש ולבוא ולתמוך בכל הכוח”, סיכם שטרית.

עופר טסלפפה (יונתן גינזבורג)עופר טסלפפה (יונתן גינזבורג)

ראש העיר, רועי גבאי, בירך על המינוי ואמר: “אני מברך את אשר שטרית על כניסתו לתפקיד יו"ר העמותה. זהו צעד נוסף בחיזוק המועדון ובהמשך בנייתו. בהזדמנות זו אני מבקש להודות לעמותה היוצאת שפעלה בהתנדבות בראשותו של שאול דוד, על עשייה משמעותית ותרומה רבה לאורך הדרך”.

שאול דוד, מנהל מחלקת הספורט ויו"ר העמותה היוצאת: "אני מברך את אשר שטרית על כניסתו לתפקיד יו"ר העמותה והרצון להוביל את הקבוצה להישגים. אני מאחל לו הצלחה רבה בתפקידו, נסייע בכל הדרוש לקידום הענף והספורט בעיר”.

אשר שטרית (באדיבות עיריית יבנה)אשר שטרית (באדיבות עיריית יבנה)

אשר שטרית מסר: "אני מודה לראש העיר, מר רועי גבאי על התמיכה והאמון ומשוכנע כי שיתוף הפעולה של כלל הגורמים מסייע לקידום מועדון מכבי יבנה. אעשה כל שביכולתי כדי לחזק את המועדון, לקדם אותו מקצועית וארגונית, ולבנות יחד עתיד יציב ומוצלח".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה