דריכות גדולה במכבי פ"ת לקראת המשחק מחר (רביעי, 18:45) מול בני יהודה, כשבמועדון יודעים שתוצאת תיקו תבטיח מעשית את העלייה, אך מנגד, לא רוצים להסתכן ומכוונים לניצחון, כדי להבטיח את העלייה גם סטטיסטית ולא רק מעשית.

אלא שרגע לפני המפגש מול הקבוצה של אלי לוי, בפ"ת קיבלו בשורות לא טובות: הקשר, לירן חזן, סגן מלך השערים של הקבוצה העונה, נפצע באימון המסכם בקרסולו, נאנק מכאבים והתקשה לדרוך על רגלו.

חזן, יישלח לצילום, כאשר במועדון חוששים מנקע שיגרום לו להיעדרות של מספר שבועות, כשבכל אופן נראה כי הוא לא ישחק גם מחר וגם במחזור הנעילה, בו הקבוצה תתארח אצל מ.ס קריית ים ביום שני.

בינתיים, במקביל לקבוצה הבוגרת, במועדון מתכננים שינוי משמעותי במחלקת הנוער. ל-ONE נודע שמיד עם סיום ליגת העל לנוער, מאמן קבוצת הנוער, תמיר לוזון, יהפוך למנהל המקצועי של כל מחלקת הנוער של המועדון.

תמיר לוזון (ראובן שוורץ)תמיר לוזון (ראובן שוורץ)

לוזון, שהוביל את קבוצת הנוער להישגים רבים, כולל זכייה בשתי אליפויות, ואימן גם בקבוצה הבוגרת בשנה שעברה, ייכנס לתפקיד בקרוב. לפחות בחודשים הראשונים, יעבור מעין חפיפה וכניסה חלקה לתפקיד באמצעות המנהל המקצועי הנוכחי, ליאור רדלר.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה