לאחר הניצחון החשוב על מכבי הרצליה במחזור הקודם, בני יהודה תפגוש הערב (שני, 19:00) את הפועל ר"ג לקרב צמרת בליגה הלאומית, בידיעה שניצחון, יכול לסייע לה לחזור עוד יותר למאבק על העלייה לליגת העל.
לא מעט פיקנטריות יהיו במשחק: מסאי דגו, מאמן ר"ג, יפגוש את הקבוצה אותה עזב לאחר מספר מחזורים, בעוד מהעבר השי, אדר רטנר, יפגוש את הקבוצה ממנה עזב לבני יהודה בחלון ההעברות האחרון. רטנר יזכה לטקס מהאורדונים.
הזהובים יגיעו למשחק כאשר לאחר תקופה ארוכה, הם נהנים מסגל כמעט מלא: דני עאמר חוזר לסגל, כאשר גם אביחי וודג׳ה שב לכשירות. מאור קנדיל, שעדיין סובל מפציעה בברך ועילאי טרוסט שסובל מקרע ברצועה הצולבת יהיו היחידים שייעדרו.
בני יהודה (רדאד ג'בארה)מעל 2,000 יגיעו לדחוף
בקרב אוהדי בני יהודה, נרשם טירוף גדול לקראת המשחק: בין 2,000 ל-2,500 אוהדים כתומים צפויים להגיע ולדחוף את הקבוצה כאשר במועדון מצפים ליצור אווירה ביתית לקבוצה באצטדיון הלאומי לשעבר.
"אנחנו מתמקדים במשחק הקרוב בלבד ולא חושבים הלאה. אחרי שלפני שנתיים איבדנו יתרון של שבע נקודות בפלייאוף, הפוקוס הוא רק במשחק מול ר"ג, מבלי לחשוב יותר מדי קדימה", אמרו במועדון. "כולם מבינים את חשיבות המשחק. המטרה שלנו ברורה: להגיע מוכנים וחדים".