המחזור ה-33 בפלייאוף התחתון של הליגה הלאומית נערך הערב (שני) עם שני מפגשים בקרבות התחתית, כאשר בראשון מכבי יפו התקרבה להבטחת עונה נוספת בליגת המשנה כשאירחה את נוף הגליל וגברה עליה 0:2, כשבמשחק המקביל הפועל עפולה והפועל רעננה נפרדו בתיקו מאופס והסתפקו כל אחת בנקודה שמרחיקה אותן מעט מהקו האדום.

מכבי יפו – הפועל נוף הגליל 0:2

הבולגרים בפורמה נהדרת עם ניצחון שני ברציפות וחמישה משחקים ללא הפסד, מתקרבים אל עבר עונה נוספת בליגה הלאומית בזכות צמד שערים של החלוץ המוכשר גיל יצחק, שמצא את הרשת בדקה ה-7’ וה-90’ ונתן לקבוצה מהמרכז את שלוש הנקודות היקרות. הקבוצה הצפונית אף נשארה בעשרה שחקנים בדקה ה-70 כשליאם ביתן הורחק בכרטיס צהוב שני, הסתבכה בתחתית בעקבות ההפסד ותקווה להתאושש במחזורי הסיום על מנת לשרוד נשירה לליגה השלישית.

דקה 7: שער! מכבי יפו עלתה ל-0:1! גיל יצחק קיבל כדור רוחב נהדר בתוך הרחבה ועם סיומת טובה מקרוב נתן לבולגרים את היתרון.

דקה 70: ליאם ביתן ביצע עבירת רגל גבוהה, ספג את הכרטיס הצהוב השני והשאיר את נוף הגליל בעשרה שחקנים!

דקה 90: שער! מכבי יפו עלתה ל-0:2! מי אם לא הוא? גיל יצחק הגיע לכדור נפלא בתוך הרחבה ועם נגיעה רכה שלח את הכדור בצ’יפ לפינת השער הרחוקה!

הפועל עפולה – הפועל רעננה 0:0

שתי הקבוצות שרשמו הפסדים במחזור הקודם וצמודות זו לזו בטבלה, הסתפקו בנקודה כל אחת במשחק די חלש שהסתיים ללא שערים. רעננה, שממוקדמת 4 נקודות מעל עפולה, יודעת שניצחון במחזור הבא אצל הפועל עכו יקנה לה את הזכות לעונה נוספת בלאומית, בעוד הקבוצה מהצפון תקווה להשיג את הנקודות ע”ח נועלת הטבלה, הפועל חדרה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה