הליגות ברחבי אירופה ממשיכות בשלבי ההכרעה, וכך גם הליגה ההולנדית. לאחר שלפני שבוע הליגה הסדירה הסתיימה, אייאקס ואוסקר גלוך העפילו לשלבי הפלייאוף עבור הכרטיס לקונפרנס ליג בשנה הבאה. קבוצתו של הישראלי ניצחה בחצי הגמר, והיום (ראשון) היא התמודדה מול אוטרכט בקרב ישיר על הכרטיס למפעל האירופי.
המשחק לא התעלה לרמה גבוהה ושתי הקבוצות לא הצליחו לכבוש בתום 90 דקות, כאשר גלוך לא עלה מהספסל של אוסקר גארסיה. בהארכה, דייבי קלאסן, הקפטן שכבש גם במשחק חצי הגמר, העלה את אייאקס ליתרון בדקה ה-96. מיד בתחילת החצי השני של ההארכה, גייבאי זצ’יל השווה את התוצאה עבור היריבה והמשחק הלך לדו קרב מהנקודה הלבנה.
בדו קרב הפנדלים, שוער אייאקס מארטן פאס עצר את הבעיטה הראשונה של אוטרכט מרגליו של סבסטיאן האלר. לאחר מכן כל הבעיטות של אייאקס נכנסו, והבעיטה החמישית של אוטרכט נבלמה שוב על ידי השוער האינדונזי, שהעניק לקבוצתו של גלוך ניצחון במשחק.
דייבי קלאסן (IMAGO)כתוצאה מהניצחון הדרמטי, קבוצתו של אוסקר גלוך סגרה עונה רעה עם טעם מתוק, ותשתתף בעונה הבאה בקונפרנס ליג. עתידו של הישראלי עדיין לא ברור במועדון ההולנדי, אבל במידה ויישאר בקבוצה, אין ספק ששני הצדדים יקוו לעונה שנייה מוצלחת יותר, גם באירופה וגם בזירה המקומית.