מנור סולומון חוזר לסגל פיורנטינה למשחק הערב (שני, 21:45) מול לאציו, לראשונה מאז סוף פברואר, אז נפצע ונעדר תקופה ממושכת מהמגרשים. הקשר הישראלי התאושש מהפציעה וחזר לאימונים מלאים, אך על פי ההערכות באיטליה, הוא לא צפוי לפתוח בהרכב וימתין להזדמנות שלו מהספסל.

המשחק, שינעל את המחזור ה-32 בסרייה א', מגיע ברגע חשוב עבור פיורנטינה, שמנסה לשמור על יציבות בחלק העליון של הטבלה. למרות חזרתו של סולומון, נראה כי המאמן ימשיך להסתמך על השלד הקבוע, כאשר בהגנה לא צפויים שינויים והחמישייה האחורית תישאר זהה, כולל רובין גוזנס, למרות שאינו בשיא כושרו.

סולומון חוזר, אך התחרות בהרכב גבוהה

בהתקפה ובקישור ההתלבטויות גדולות יותר, בעיקר בשל חסרונם של ניקולו פאג'יולי ואלברט גודמונדסון המושעים. על פי רוב כלי התקשורת, ז'קופו פציני צפוי לפתוח באגף השמאלי במקומו של גודמונדסון, בעוד רוברטו פיקולי יקבל את הקרדיט בחוד בהיעדרו של מויסה קן.

מנור סולומון (IMAGO)מנור סולומון (IMAGO)

במרכז השדה מתנהל קרב על המקום בהרכב, כאשר שמות כמו מנדראגורה, נדור, ברשיאניני ופביאן נמצאים בתמונת ההרכב, עם נטייה ברורה של התקשורת להעדיף את ברשיאניני. כך או כך, הקונצנזוס הוא שסולומון עדיין לא בכושר משחק שמאפשר לו לפתוח, אך החזרה שלו לסגל מוסיפה עומק חשוב לקבוצה.

לפי התחזיות, פיורנטינה צפויה לעלות במערך של 4-3-3 או 4-1-4-1, כאשר שמות כמו דה חאה, דודו, פונגראצ'יץ', ראניירי וגוזנס יהיו בחלק האחורי, בעוד הריסון, פציני ופיקולי יאיישו את החלק הקדמי.

עבור סולומון, מדובר בצעד ראשון בדרך לחזרה מלאה, כשלא מן הנמנע שיקבל דקות במהלך המשחק, במיוחד לאור הצורך ברענון התקפי. אחרי היעדרות של יותר מחודש, בפיורנטינה יקוו לראות אותו חוזר בהדרגה לכושר ומספק את האיכויות שהביא עמו לפני הפציעה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה