נשאר בבית. יותם כלפה, הקשר ההתקפי בשנתון 2010, חתם על חוזה לשלוש השנים הבאות, בבית בו גדל - הפועל תל אביב. כלפה, שגדל במועדון והיה חלק מהפרויקט של האקדמיה, ימשיך את ההתקשרות עם המועדון בו צמח, ובכך מבסס את מעמדו כאחד השחקנים המבטיחים של דורו.

יותם, שחקן נבחרת ישראל, רשם עונה מוצלחת במיוחד. הוא שיחק 20 משחקים עם קבוצת גיל גדולה משלו (נערים ב'), בהם כבש חמישה שערים ובישל חמישה נוספים. בסך הכול העונה, תרם 19 שערים ו-11 בישולים בכל המסגרות, נתונים מרשימים עבור קשר התקפי צעיר.

מעבר לנתונים המרשימים, כלפה ידוע בתנועות החכמות שלו מהקו השני וביכולת יוצאת דופן לראות את המשחק ולהבין אותו לעומק, תכונות שמאפשרות לו להשפיע על המשחק ולנווט את הקבוצה בחלק ההתקפי.

בנוסף, הוביל כלפה את קבוצתו לגמר גביע המדינה, לאחר שכבש ובישל בחצי הגמר – והיה אחד מהשחקנים המרכזיים בהצלחה הקבוצתית. החתימה בוצעה באמצעות סוכנות השחקנים SGM, שבראשה עומד שחר גרינברג.

עם חתימת החוזה החדש, ממשיך יותם כלפה במסלול ההתפתחות שלו במועדון, כשבהפועל תל אביב רואים בו דמות מרכזית לעתיד. עד כה, לאחר חמש שנים במועדון, התכבד ב-141 הופעות, כשעוד שלוש שנים, לכל הפחות, עוד לפניו במועדון ממתחם וולפסון.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה