מחלקת הנוער של מכבי ת"א מתייחדת לאורך שנים רבות עם זיכרון קורבנות השואה. במועדון שמים דגש על כיבוד היום ועל העשרת הידע של שחקני המחלקה באשר לזוועות השואה ולסיפורי הגבורה השונים.
אתמול (שלישי) השתתפו שחקנים מקבוצות מחלקת הנוער באירוע זיכרון בסלון מחלקתי. מנהל מחלקת האנליסטים במחלקת הנוער, דור רועי חסיד, שיתף בסיפור הגבורה של סבו, אלי חסיד, יליד יוון, שלחם בגבורה כפרטיזן, עלה לישראל והקים משפחה.
בתוך כך, במחלקת הנוער של מכבי ת"א נערכים לקראת חזרת קבוצות מחלקת הנוער למשחקי הליגה. מרבית הקבוצות יחזרו לפעילות. למעט אחת מקבוצות טרום ג', שתי קבוצות טרום ב' וקבוצת ילדים ג' צפון, כל יתר הקבוצות יחזרו למגרשים.
דור רועי חסיד במהלך ההרצאה (האתר הרשמי של מכבי ת"א)
פינת ההנצחה (האתר הרשמי של מכבי ת"א)לו”ז החזרה למגרשים
שתי קבוצות הדגל של המחלקה, קבוצות הנוער ונערים א', שמוליכות את טבלאות ליגת העל, יארחו בשבת את הקבוצות המקבילות של מכבי נתניה: המשחק בין קבוצות נערים א' ייערך בשעה 10:00 במגרש קרית שלום, המשחק בין קבוצות הנוער ייערך בשעה 17:30 באצטדיון בנס ציונה.
הקבוצה שתגיע מהמרחק הרב ביותר למשחק היא קבוצת ילדים ב' של הפועל עכו, שתתארח אצל קבוצת הצפון של מכבי ת"א, בשעה 12:30, במגרש האוניברסיטה.