לאחר שנתיים בהפועל ירושלים (נוער) ו-26 שערי ליגה בליגה הלאומית לנוער, ושנתיים של פלייאוף עליון שהובילו לאכזבה גדולה מצד מחלקת הנוער האדומה מעיר הבירה, אליה ביטון האשדודי, שיחגוג החודש יום הולדת 19, לא ימשיך כחריג גיל במועדון ועוזב לליגה א' דרום – למכבי עירוני אשדוד, לעיר בה הכל התחיל מבחינתו, אי שם בשנת 2015.
ביטון היה לשחקן דומיננטי בסגל של ליאור זדה, מאמן הנוער של הפועל ירושלים בשנתיים האחרונות. בעונת 2023/24, עונתו הראשונה במדי האדומים מהבירה, התכבד ב-30 הופעות וסיפק 15 שערי ליגה. סיים באותה עת במקום הראשון בטבלת הכיבושים של הקבוצה, יחד עם נדים וראסנה. בעונה החולפת, עונת 2024/25, רשם 11 שערים ב-24 הופעות.
השחקן ציפה להמשיך בקבוצה גדולה יותר, לאחר שנתיים נהדרות מבחינתו, אלא שללא הצעות קונקרטיות של ממש, נאלץ להתפשר במכבי עירוני אשדוד, קבוצת כדורגל מבית, מהמקום אותו מכיר היטב. היא משחקת בליגה א' דרום, הליגה השלישית בטיבה בכדורגל הישראלי. הוא יצטרך להוכיח עצמו עד מאוד בדשא הסינתטי המיושן ב"סינתטיקו", אשדוד.
בעונת 2015/16 החל לשחק כדורגל תחת מחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד. מגיל טרום ילדים ב' ועד נערים א' היה שייך למועדון שפיתח וקידם אותו במשך שמונה עונות רצופות. בעונתו האחרונה במ.ס. אשדוד התכבד ב-12 שערי ליגה לצד צמד שערים במסגרת הגביע, תחת קבוצת נערים א' של המועדון. משם, כאמור, עבר להפועל ירושלים, ועתה פותח דף חדש בקבוצת בוגרים ראשונה.