שינויים במחלקת הנוער של הפועל עפולה. נמצא מחליף לדניאל אומנסקי, מי שאימן בעונה החולפת את קבוצת הנוער של המועדון הצפוני והוביל אותה לעבר הפלייאוף העליון בליגה הלאומית לנוער במחוז צפון. מחפילו לעונת המשחקים הקרובה, 2025/26, יהיה דוד דמרי, המאמן בן ה-37, שהחל דרכו המקצועית בבית שמש (ילדים א', עונת 2021/22) עד מעברו צפונה עם משפחתו.

את עונת 2024/25 החולפת, סיים דמרי עם קבוצת נערים א' של הפועל עפולה במקום השני והמכובד בליגת נערים א' יזרעאל, ליגת נערים מחוזית בשנתון 2008, כשב-14 משחקים בלבד הקבוצה השיגה 34 נקודות, נקודה אחת פחות ממכבי בני ריינה, האלופה, שהעפילה לליגת נערים א' ארצית צפון. קבוצתו סיימה במאזן של 11 ניצחונות, תיקו אחת ושני הפסדים (10:68 מבחינת שערים).

בעונת המשחקים 2022/23 הוביל את קבוצת נערים ב' של המועדון מליגת נערים ב' יזרעאל (מחוזית) לעבר הליגה השנייה בטיבה בשנתון, ליגת נערים ב' ארצית צפון. קבוצתו, דאז, סיימה במקום הראשון עם 75 נקודות, 10 נקודות יותר מהיריבה מהמקום השני, צעירי אום אל פאחם. בעונת 2023/24 הציל הקבוצה מירידת ליגה והשאיר אותה בליגת נערים ב' ארצית צפון.

לדמרי סגל איכותי, אבל אין ספק שיצטרך חיזוקים על מנת להעמיד קבוצת נוער איכותית שתהווה יריבה אטרקטיבית בצמרת טבלת הליגה הלאומית לנוער צפון בעונה הקרובה. בעונה החולפת, כאמור, תחת הדרכתו של דניאל אומנסקי, קבוצת הנוער של עפולה נכנסה לפלייאוף העליון וסיימה במקום השישי עם 27 נקודות.

עם חתימתו, מסר דמרי ל-ONE: “אני שמח ונרגש שלאחר שלוש שנים משמעותיות ומלמדות כמאמן קבוצת הנערים, קיבלתי את המינוי החדש כמאמן קבוצת הנוער. זו דרך טבעית ומאתגרת להמשיך ולהתפתח יחד עם שחקנים צעירים, להוביל אותם קדימה ולתרום מהניסיון ומהדרך שעשינו יחד עד כה.

“אני רוצה להודות להנהלת המועדון על האמון הרצון לקדם גם מאמנים. אני מבטיח להמשיך לעבוד קשה, ללוות, לחנוך ולהביא את הקבוצה להישגים – מקצועיים ואישיים כאחד. מחכה בקוצר רוח לעונה החדשה”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה