המחזור ה-24 בפלייאוף התחתון של ליגת העל בשנתון נערים א' הגיע לפנות ערב (שלישי) לסיומו. קבוצת נערים א' של בית"ר טוברוק אירחה במגרשה הביתי בנתניה את קבוצת "צו פיוס" של מ.ס אשדוד, משחק שאליו כל קבוצה הגיעה מפוזיציה שונה: טוברוק ניצבה עם יתרון של ארבע נקודות מנועלת הטבלה, מ.כ נהלל יזרעאל ונקודה אחת בלבד מבית"ר ירושלים – המדורגת במקום המוביל למשחק המבחן על הישארות בליגה. מנגד, אשדוד ידעה שכל תוצאה מלבד הפסד, תעלה אותה חזרה לראשות הבית התחתון. מי שהייתה צריכה יותר את הנקודות גילתה יותר נחישות ותכליתיות וזכתה בכל הקופה.

לאחר מחצית ראשונה במגמה התקפית, שבה הקבוצה המארחת, המודרכת ע"י משה הרשקו, לא הצליחה למצוא את רשתה של האורחת, הגיעה לה מחצית שנייה טובה הרבה יותר. כבר לאחר שש דקות דוד קגן בעט בעיטה חדה מהרחבה לרשת האשדודית והעלה את קבוצתו ליתרון 0:1.

על אף שנותרה בעשרה שחקנים, בשל הרחקתו בדקה ה-70 בכרטיס צהוב שני  של הקשר, נועם שיקלי, הצליחה טוברוק להגדיל את יתרונה בדקה ה-75, זאת לאחר הכשלה ברחבה על אופק מנחם, שזו הייתה הדרך היחידה לקטוע מבצע אישי בהובלתו. השופט פסק לבעיטת פנדל, שאותה ביצע כהלכה הבלם והקפטן, אורי מוליבבא, שבשערו השני העונה סלל את דרכה של קבוצתו לניצחון 0:2, שמרחיק אותה שבע נקודות מהמקום האחרון וארבע נקודות מהמקום המוביל למשחק המבחן על הישארות בליגה.

בסביבת בית"ר טוברוק מרוצים מאוד מהקבוצה: “אנחנו גאים מאוד בשחקנים על האופי, הלחימה, ההקרבה, היכולת והלב שהביאו היום למגרש. נמשיך לעבוד קשה ביחד, עם אותו רעב ואותה תשוקה".

בשבת הקרובה בית"ר טוברוק תתארח אצל מחזיקת הגביע, הפועל פ"ת, בתקווה לזכות בניצחון שיוכל להבטיח את הישארותה בליגת העל. מנגד, שטרם ניצחה מאז החזרה לליגה, תקווה לזכות בשבוע הבא בניצחון במשחק הביתי מול בית"ר ירושלים על טהרת קבוצות "צו פיוס".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה