סוף עונה בליגת נערים א’: המשחק שנעל את עונת 2025/26 הפגיש בין בית”ר ירושלים מהמקום ה-17 בליגת נערים א’ – על, הליגה הבכירה לשחקני שנתון 2009, לבין הפועל רמת גן, מליגת נערים א’ ארצית דרום, שחלפה על פני הפועל חיפה וניתנה לה הזכות לנסות לעלות מהליגה השנייה לליגה הראשונה.
הפועל רמת גן הגיעה למשחק מול בית”ר ירושלים כשסיימה היא במקום השני בטבלת ליגת נערים א’ ארצית דרום, כלשאחר 25 משחקים, 16 ניצחונות, שמונה תוצאות תיקו והפסד אחד בלבד, השיגה הקבוצה של אלון שניאור 56 נקודות, תשע נקודות פחות מהפועל ראשון לציון, האלופה. למרות שסיימה במקום השני, כבשה הקבוצה 87 שערים – הכמות הגבוהה בליגה.
מנגד, בית”ר ירושלים הגיעה למשחק מהמקום ה-17, כשמאזן שעריה היה פחות טוב מזה של בית”ר טוברוק נתניה ועל כן היא זו שנבחרה לשחק בפלייאוף התחתון. יש לציין לטובה את טמיר פייגנבוים, הבלם שהגיע לבית”ר ממכבי הרצליה (ליגה שנייה) וייצב את ההגנה. הקבוצה ספגה שבעה שערים בלבד בשבעה משחקים, מתוך 28 משחקים ו-64 שערי חובה.
בית”ר ירושלים נערים א’ (באדיבות המועדון)אם כן, המגרש בבת-ים אירח היום (17:00) את שתי הקבוצות שחיפשו הכרטיס היחיד והאחרון לעונת 2026/27 בליגת נערים א’ – על. המחצית הראשונה לא התעלתה לרמה גבוהה במיוחד, כאשר להפועל רמת גן היו מעט יותר הזדמנויות מאשר לקבוצת מהליגה הראשונה. עמית בן יהודה (28’) וניתאי סלומינסקי (42’) ראו את הכרטיסים הצהובים לאחר שעצרו את התקפותיה של בית”ר ירושלים.
המחצית השנייה נפתחה עם חיוך בצד הבית”רי. בדקה ה-56 להתמודדות, נתנאל טייב פרץ עם הכדור מצד ימין של המגרש, כשחלף הוא בקלות רבה על פני הגנת הפועל רמת גן ובבעיטה חדה לעבר שערו של אורי אלוז קבע 0:1 לבית”ר ירושלים. טייב הגיע לבית”ר ירושלים בינואר, אחרי שהיה לשחקנה של בית”ר נורדיה ירושלים. שער שישי שלו העונה בבית”ר ירושלים.
בית”ר ירושלים נערים א’ (באדיבות המועדון)להפועל רמת גן לא היו בשורות בחלק ההתקפי, מה שמנע ממנה להפתיע את בית”ר ירושלים, שגם היא לא הייתה ביום נהדר מבחינתה, אבל ידיעה להיות ממוקדת מטרה ולעשות את עבודתה המנטלית על כר הדשא בצורה הטובה והבטוחה ביותר. בית”ר ירושלים נשארת בליגה הראשונה בנערים א’, בעוד רמת גן תשחק בעונה הבאה בליגה השנייה, בדומה ליתר קבוצות המחלקה.
הרכב בית”ר ירושלים: שליו פרץ, אורי כהן, אריאל גוגילנדזה, טוהר גני, טמיר פייגנבוים, יהונתן ששון, יהלי סמולינסקי, מנואל שביב, נתנאל טייב, רוי טוביאק ותומר מרקוביץ. הוחלפו: נתנאל טייב (69’), אורי כהן ורוי טוביאק (84’). מחליפים: שי אמבאו (69’), הראל יונה ויונתן בן חנן (84’). בספסל: אוראל גודינס, דניאל פוקסמן, נועם דהן, נועם סבאג, עילאי הרוש ושגיא קנדלקר. מאמן: סמי מלכה.
הרכב הפועל רמת גן: אורי אילוז, איתי סבן, אליה יונטנוב, דניאל גרוס, הלל הויזמן, יאיר שטרן, יפתח רזינסקי, נועם צדיק, ניתאי סלונימסקי, סימאצ’או וורקו ועמית בן יהודה. הוחלפו: איתי סבן (60’), הלל הויזמן ויפתח רזינסקי (69’), נועם צדיק ועמית בן יהודה (84’). מחליפים: נועם ברזילאי (60’), אורי אוסקר והדר קניאס (69’), אריאל שלום ואושרי אמסלם (84’). בספסל: אורי מיסלטי, דור בן עזרא, עמית בר משה וריי פלד. מאמן: אלון שניאור.