קבוצת שנתון 2010 של מכבי תל אביב, שכבשה זה מכבר את פינת ליגת האלופות, בעקבות זכייתה באליפות המדינה של שנתון נערים ג', נערכת לעונה הבאה במטרה לשמור על כתר האליפות גם בליגת העל של שנתון נערים ב'.

היום (רביעי) הודיעה הנהלת המועדון על החתמתו לשלוש עונות של החלוץ תומר דבח, שכבש בעונה האחרונה 11 שערים. דבח החל את דרכו בקבוצת טרום ב' של מ.ס אשדוד. בסיום שנתון ילדים א', לאחר שכבש 21 שערים במדי קבוצתו, עבר לקבוצת נערים ג' של מכבי ת"א.

את העונה החל השחקן בשלב מאוחר, בגין החלמה מפציעה. על אף העובדה, ששותף באופן חלקי בכל אחד מ-19 המשחקים בהם שיחק, כבש השחקן 11 שערים כאמור. 

תומר דבח במעמד החתימה (פרטי)תומר דבח במעמד החתימה (פרטי)

בהופעה השנייה שלו במדי הקבוצה כבש צמד שערים במשחק מול בית"ר טוברוק נתניה, שהסתיים ב-2:2 דרמטי. השער המתוק ביותר שכבש העונה היה שער הניצחון במשחק הדרבי מול הפועל תל אביב, במחזור ה-26, שהסתיים בניצחון 0:1 לזכות הצהובים.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה