גם הסופ"ש האחרון של עונת 24/25 סיפק לנו משחקים על כל הקופה בשלושה מארבעת השנתונים התחרותיים. בשנתון נערים ג', מחזור הסיום של מחוז צפון זימן לנו מאבק על כתר האליפות וכרטיס העליה לליגה הארצית, בין שתי קבוצות שרצו לעשות היסטוריה: מ.כ גליל גולן - מוליכת הטבלה ומכבי נוג'ידאת - שמדורגת במקום השני ומרוחקת נקודה אחת מפסגת הטבלה.

שתי הקבוצות יצאו למשחקי חוץ מאתגרים: מכבי נוג'ידאת קיוותה לנצח בטבריה ובמקביל למעידה של מ.כ גליל גולן במשחקה מול מ.ס כפר יאסיף, מה שלא קרה לבסוף ובסיומו של המחזור מחלקת הנוער של מ.כ גליל גולן, בראשותו של המנהל המקצועי, אלון יוגב, שחגגה לאחרונה את זכייתה של קבוצת נערים ב' באליפות מחוז צפון, חגגה גם את זכייתה של קבוצת נערים ג' באליפות מחוז צפון ומהישג חסר תקדים בדמות ייצוג בעונה הבאה בליגות הארציות של שני שנתונים אלה.

מ.ס כפר יאסיף - מ.כ גליל גולן 3:1

לאחר שנחלה בסיבוב הראשון הפסד 4:0 מ.ס כפר יאסיף, נציגת הגליל המערבי, התייצבה למשחק הביתי האחרון של העונה במטרה להשיג תוצאה טובה הרבה יותר מול מוליכת הטבלה, שמצידה ידעה, שכל תוצאה מלבד ניצחון עלולה לעלות לה ביוקר. שלושת הכובשים המצטיינים של מ.כ גליל גולן הגיעו מפוקסים למשחק ועשו את המוטל עליהם בצד ההתקפי, בעוד שהצד ההגנתי של נציגת הגליל העליון והגולן עמד בהצלה מול רוב האתגרים ההתקפיים מצידה של המארחת.

מ.כ גליל גולן נערים ג’ (מוחמד מוסא Quickshoot_29)מ.כ גליל גולן נערים ג’ (מוחמד מוסא Quickshoot_29)

לגליל גולן היה זה ניצחון 11 ברציפות, זאת לאחר שלפני כשבועיים וחצי ניצחה 1:4 במשחק העונה את מכבי נוג'ידאת ובכך העפילה לפסגה. לגליל גולן היה זה משחק שני בתוך שלושה ימים, לאחר שבאמצע השבוע ניצחה בתוצאה 0:5 את משחק הדרבי האזורי מול הפועל מרום הגליל (אדהם שעלאן, אוהד לביב, רוביל שמס אל דין, אלון שמעוני ואיתי כהן).

בדקה החמישית שער ליגה 23 שכבש יהונתן חדד העלה את גליל גולן ליתרון 0:1, שהחזיק מעמד 17 דקות עד שג'וואד עלי, יליד 2011, כבש שער שוויון 1:1. זמן קצר לאחר פתיחת המחצית השנייה שער ליגה מספר 24, שכבש אחד משני מלכי השערים של האורחת, אדהם שעלאן, העלה את גליל גולן ליתרון 1:2. בדקה ה-70 שער שכבש מלך השערים הנוסף, רוביל שמס אלדין, סגר עניין והעניק לגליל גולן ניצחון 1:3 מתוק, השווה אליפות היסטורית, שסוללת דרך לקבוצת שנתון 2011 להשתלבות בעונה הבאה בליגה הארצית.

יוגב אלישע, מאמן מ.כ גליל גולן, אמר בסיום המשחק: "משחק מותח וקצבי מול יריבה ראויה, שלא עשתה לנו חיים קלים כיף גדול שככה נגמרה העונה בטעם מתוק. הקבוצה הזו עברה שתי עונות מאוד מאתגרות של התמודדות עם מצב ביטחוני מורכב ומאיים, שפגע לא אחת בשגרת האימונים שלה. החבר'ה ידעו לשמור על רוח קבוצתית ומיקוד במטרה לאורך העונה כולה, התבססנו על משחק קבוצתי, עשינו הרבה מהלכים טובים ואני שמח שהתוצר של זה הוא הישג כל כך חשוב".

הנהלת מ.כ גליל גולן מצאה לנכון להוקיר את היריבות: "גם את האליפות דל נערים ג וגם את האליפות של נערים ב' חגגנו במשחקים מול הקבוצות המוכשרות של כפר יאסיף. זכינו לאירוח מכבד, משחקים ספורטיבים ובסיום גם חיכו לנו עם גביעים ובירכו אותנו. כל הכבוד להם, אנחנו מאוד מעריכים זאת. מאחלים להם המון הצלחה. מגיע פרגון גם לקבוצת נערים ג' של נוג'ידאת על עונה מצוינת ויריבות ספורטיבית למופת. מאחלים בהצלחה לשתי הקבוצות".

עירוני טבריה - מכבי נוג'ידאת 3:2

מכבי נוג'ידאת עשתה את המוטל עליה עם ניצחון במשחק חוץ מול הצלע השלישית במאבק האליפות, עירוני טבריה, שבמרבית שלבי העונה הייתה גם היא דומיננטית במאבק על האליפות וההעפלה לליגה הארצית.

מכבי נוגמכבי נוג'ידאת (אמל גנאים)

מוחמד נוג'ידאת, מלך שערי הליגה, כבש שער מספר 41 בדקה ה-17 של המשחק והעלה את האורחים ליתרון 1:0, אך שער שכבש אור יהל קבע בדקה ה-20 את תוצאת המחצית הראשונה - שוויון 1:1.

בדקה ה-46 היתרון חזר לנוג'ידאת, שער שכבש מוחמד שיבלי קבע 1:2 לזכות האורחים, אך שער שכבש עומר ירושלמי בדקה ה-65 קבע שוויון 2:2. המילה האחרונה הייתה של ימאן שיבלי, שבדקה ה-70 כבש שער שקבע את תוצאת המשחק - ניצחון 2:3 לזכות מכבי נוג'ידאת.

מכבי נוג'ידאת סיימה את העונה הטובה ביותר בהיסטוריה של קבוצות נערים ג' של המועדון. הקבוצה, שמייצגת כפר בדואי בגליל התחתון, הצליחה במהלך העונה להדיח ממשחקי הגביע את הכח עמידר ר"ג וצעדה בראשות טבלת מחוז הצפון תקופה ארוכה.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה