עכשיו זה רשמי: מאמן קבוצת הנוער של עירוני ק”ש, עומר לוינזון, ימשיך להוביל את הקבוצה גם בעונת המשחקים הקרובה. לאחר ארבע עונות מוצלחות במיוחד, תהיה זו העונה החמישית ברציפות של לוינזון על הקווים, הישג חסר תקדים במועדון המשקף את האמון, ההערכה וההצלחה שנבנו לאורך השנים.
בפגישה שהתקיימה בין יו"ר מחלקת הנוער והמנהל המקצועי דורון שנפר לבין המאמן עומר לוינזון, ובאישור נשיא המועדון איזי שרצקי, סוכם על המשך ההתקשרות בין הצדדים.
דורון שנפר שיתף: “כשמסתכלים על הדרך שעברנו בשנים האחרונות, ברור היה לנו שאנחנו רוצים את עומר איתנו גם בעונה הבאה. מעבר לתוצאות ולהישגים, עומר מוביל דרך מקצועית ברורה, מחנך לערכים ומקדם שחקנים לקבוצה הבוגרת בקצב מרשים”.
“בשנה מורכבת במיוחד, תחת מציאות של מלחמה, פינוי, אימונים רחוק מהבית וחוסר ודאות מתמשך, עומר הוכיח מנהיגות, יציבות ומקצוענות יוצאת דופן. הוא הצליח לשמור על מסגרת תחרותית, להמשיך לפתח שחקנים ולהוביל את הקבוצה להישגים, למרות כל האתגרים. עומר הפך לחלק בלתי נפרד ממשפחת קריית שמונה ואנחנו שמחים מאוד על ההחלטה המשותפת להמשיך יחד. המטרה שלנו ברורה: להמשיך להצמיח שחקנים לקבוצה הבוגרת, לשמור על קבוצת הנוער בצמרת הכדורגל הישראלי ולהמשיך לבנות את העתיד של המועדון”.
לוינזון אמר לאחר החתימה: "קריית שמונה היא הרבה מעבר למקום עבודה עבורי. זה מועדון שהפך לבית, מקום שנותן לי אמון, גיבוי ויכולת אמיתית לעבוד ולהתפתח. השנים האחרונות יצרו חיבור מיוחד ביני לבין המועדון, השחקנים, הצוות והקהילה. למרות האפשרויות שעמדו בפניי, הרגשתי שהדרך שלי עדיין כאן”.
“אני מודה לנשיא המועדון איזי שרצקי, ליו"ר דורון שנפר ולכל אנשי המערכת על האמון המתמשך. אנחנו לא מסתפקים במה שהשגנו עד היום. נמשיך לעבוד קשה, לקדם שחקנים לקבוצה הבוגרת ולשאוף להישגים גבוהים בכל המסגרות”.
כזכור, לקראת סיום העונה הודיע עומר לוינזון כי בכוונתו לצאת לאתגר מקצועי חדש ולא להמשיך עונה נוספת במועדון. בעקבות ההודעה החלו במועדון לבחון מועמדים שונים לתפקיד, כאשר מספר מאמנים בכירים הביעו עניין רב בקבוצת הנוער של קריית שמונה, הנחשבת לאחת הקבוצות המובילות והמוערכות בכדורגל הישראלי.
אולם לאחר מספר שיחות בין הצדדים ולאור החיבור המיוחד שנוצר לאורך השנים, החליט לוינזון לחזור בו מהחלטתו ולהמשיך במועדון לעונה חמישית ברציפות, ובכך לקבוע שיא חדש בתולדות מחלקת הנוער של קריית שמונה בעידן איזי שרצקי. במועדון מציינים כי הצלחת קבוצת הנוער בשנים האחרונות, לצד מספר השחקנים הגדול שהשתלב בקבוצה הבוגרת, הפכה את מחלקת הנוער של קריית שמונה לאחת המבוקשות בישראל.
בימים הקרובים יקיים המועדון ימי מבחן ואימונים פתוחים לקראת העונה הבאה, כאשר עשרות שחקנים מכל רחבי הארץ כבר הביעו עניין להצטרף למחלקת הנוער של עירוני איתוראן קריית שמונה.