המאני טיים של ליגת ווינר סל ממשיך הערב (שלישי) עם המשחק השני בסדרות רבע הגמר בפלייאוף. אחרי ההפסד במפגש הקודם, הפועל תל אביב תפגוש את מכבי ראשון לציון כשהיא חייבת ניצחון. בנוסף, הפועל ירושלים תקווה להשלים את המשימה עם סוויפ מול הפועל העמק. בכדורגל, הנבחרות ממשיכות בהכנות לקראת המונדיאל ובלגיה תפגוש את קרואטיה.

לשליחת טופס Winner לחצו כאן.

במשחק הקודם זה נגמר בסנסציית ענק. הפעם, האדומים מתל אביב כמובן שוב פייבוריטים ברורים למפגש, כשהפעם ניצחון שלהם ביותר מ-8 הפרש שווה יחס של פי 1.75. מנגד, ניצחון של הפועל ת”א בפחות מ-8 הפרש, הארכה או ניצחון של ראשל”צ, המהמרים יזכו ליחס של פי 1.85. במידה והאורחת תנצח בדיוק היחס עומד על פי 9.00.

המשחק שיפתח את הערב הוא בין הפועל העמק להפועל ירושלים. הקבוצה מהבירה כמובן פייבוריטית לנצח שוב וניצחון שלה במעל חמש נקודות זכה ליחס של פי 1.80. ניצחון בפחות מ-5 נקודות, הארכה או ניצחון של הצפוניים זכה ליחס של פי 1.80 גם כן. במידה והאורחת תנצח, תזכו ליחס של פי 9.00

ניב משגב חולף על פני קשיוס ווינסטון (אורן בן חקון)ניב משגב חולף על פני קשיוס ווינסטון (אורן בן חקון)

בנוסף, גם כדורגל אנחנו מקבלים כמובן היום. הנבחרות מתכוננות לפתיחת המונדיאל שייצא לדרך בעוד שבוע וקצת, כאשר אין פייבוריטית ברורה בין קרואטיה לבלגיה. הראשונה קיבלה יחס של פי 2.15 לניצחון ואילו השנייה קיבלה יחס של פי 2.25. אם המשחק ייגמר בתיקו, המהמרים יהנו מיחס של פי 2.90.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה