ליגת ווינר סל נמצאת במצב מוזר מאוד כאשר ביממה האחרונה קבוצות עולות עם חמישה שחקנים בלבד ואף מסיימות משחקים עם ארבעה שחקנים בלבד, אבל המופע צריך להימשך והיום (שישי) במנהלת פרסמו את המועדים למחזורים הקרובים.
ביום שבת, 23.5, מכבי ראשון לציון תארח את מכבי רעננה ב-20:45 בבית מכבי, כאשר יממה לאחר מכן ב-18:30 הפועל גליל עליון תארח את קריית אתא בכפר בלום. קופצים יום קדימה ליום שני, 25.5, שם נס ציונה תארח ב-18:40 בלב המושבה את הפועל ת”א ומכבי ת”א תארח במנורה את הרצליה ב-21:00.
ומתי הדרבי של ת”א?
יום שלישי, 26.5, יביא לנו את מכבי עירוני רמת גן שתארח ב-17:30 בזיסמן את הפועל חולון, כאשר יום לאחר מכן ברביעי, 27.5, הפועל באר שבע/דימונה תארח בקונכייה את אליצור נתניה ב-18:35 והפועל העמק תארח את הפועל ירושלים ב-20:50.
ביום חמישי יהיו שני משחקים ונתחיל עם כל הכבוד לקבוצות במעט פחות מעניין, כאשר עירוני קריית אתא תארח באולם רמז ב-18:35 את נס ציונה. המשחק הכי גדול שיש לכדורסל הישראלי להציע ישוחק ביום הזה, 28.5, ב-21:00, כשמכבי ת”א תארח במנורה את הפועל ת”א לדרבי הגדול של הענף בארץ.