על רקע חוסר הוודאות באשר לתגובה באיראן והנחיות פיקוד העורף, מכבי תל אביב והפועל חולון צפויות להיפגש הערב (שני, 20:50) בהיכל מנורה מבטחים במסגרת המשחק הראשון של חצי גמר הפלייאוף של ליגת העל. כזכור, רק אתמול המשחק בין הפועל תל אביב להפועל ירושלים לא הגיע לסיומו לאחר שנעצר זמנית ברבע השלישי בעקבות הנחיות פיקוד העורף ולאחר מכן הירושלמים כבר סירבו לעלות בחזרה על הפרקט ביד אליהו.

הבוקר הודיעו במנהלת לקבוצות כי המשחק צפוי להתקיים כסדרו ללא נוכחות של האוהדים, אך ההכנה של הצהובים לא תהיה אידיאלית, לאחר שבמועדון החליטו לבטל הבוקר את האימון שתוכנן בעקבות המצב. ההחלטה לא התקבלה בצורה טובה אצל מכבי ת״א, כשמעבר לפוסט של השחקנים נגדה המועדון אף ביקש לדחות את המשחק, אך המנהלת הודיעה כי הוא ״יתקיים כרגיל״.

עודד קטש, הכנה לא אידיאלית (רועי כפיר)עודד קטש, הכנה לא אידיאלית (רועי כפיר)

"חצי גמר נגד הפועל חולון מסורתית זו סדרה לא קלה" אמרו תחילה בסביבת הקבוצה, שם כאמור התייחסו לסדרות קודמות בין הצדדים. תחילה במועדון מודים שהמשחקים בהיכל הטוטו שבחולון אינם קלים וכדי לנצח בסדרה יצטרכו לנצח שם והפועל חולון של פתיחת העונה היא ממש לא הפועל חולון שחזרה עם חידוש הליגה. מרבית הזרים התחלפו וה-DNA של הקבוצה השתנה כמעט לחלוטין.

עודד קטש יצטרך להסתדר ללא גור לביא. כזכור, הפורוורד הנהדר עבר ניתוח במיניסקוס לאחר שנפצע בברכו במסגרת היורוליג, הוא הספיק לחזור לשחק, אך כפי שמאמנו סיפר הוא חש בכאבים בברכו ובמועדון עדכנו כי לא יירשם לסדרת חצי הגמר. לביא עוד שיחק בסדרה מול הפועל באר שבע/דימונה, אך היה ויחמיץ את הסדרה ואף יותר מכך הרי שמדובר במכה רצינית לצהובים שהופכים דלילים יותר. "אנחנו צריכים לבוא במנטליות של לשחק את הכדורסל שלנו", הוסיפו בסביבת הקבוצה, שם מקווים גם שג'ימי קלארק יהיה בסדר.

גור לביא (רועי כפיר)גור לביא (רועי כפיר)

במועדון יודעים בדיוק מה מצפה להם ולכן מבהירים: "צריכים להרוג את המשחקים ולא למשוך אותם". במשחק הראשון מול הפועל באר שבע/דימונה בסדרת רבע גמר הפלייאוף הבריחה הגיעה למעשה רק ברבע האחרון אליו הם נכנסו ביתרון שש נקודות. המשחק בסופו של דבר הסתיים בתוצאה 90:106 ולכן מבחינתם של אנשי הקבוצה המטרה ברורה: "צריך להתחיל חזק ולהגביר את הקצב".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה