הפועל ירושלים ומכבי תל אביב נפגשו לקלאסיקו הישראלי במסגרת המחזור ה-23 בליגת ווינר סל, שהבטיח רבות וגם קיים עם הפסד 112:105 כואב בהארכה של הקבוצה מהבירה, שנפלה מהרגליים ברגעי הסיום.
מאמן הקבוצה, יונתן אלון, התייחס להופעה של שחקניו: “לייאפ ששמים בצד אחד ומחטיאים בצד השני, זה טבע המשחק כשהוא צמוד. אני עוד לא במקום של לקחת דברים חיוביים, נשב ונחשוב על הדברים מול הוידאו, ממשיכים הלאה.
“אני מאוד מאמין בחבר’ה שלנו, יודע שאנחנו יכולים להתחרות מול כל קבוצה, אז אני לא יכול להיות מאושר ממה שראיתי, אבל זה מאשש לי דברים ועם קצת תוספתות אנחנו יכולים להיות הרבה יותר טובים, אליפות לוקחים אחרי הפלייאוף”.
על שחקני הרכש המיועדים: “אני לא אגיד מילה על אף שחקן חוץ מצוף שהוא תוספת משמעותית וטובה עבורנו, אבל אנחנו רוצים לקחת אליפות, אז אנחנו עושים כל מה שצריך בשביל זה”. על הזרים: “הם לא בבלגרד, הם נמצאים בבית שלהם. אני לא יודע מתי נראה אותם בישראל”.
על המחאה של האוהדים נגדו ונגד דן שמיר: “אני בטוח שאפשר למצוא את הדרך, שכל אחד יעשה את העבודה שלו, אני צריך להתרכז בכדורסל, זה מה שאני עושה. אני לא ידוע איך להחזיר אותם למגרשים. זה בטח דברים שלא עשינו טוב בעבר, אנחנו מדברים בתוך המועדון על הדברים האלה, כולנו צריכים להתעסק רק באיך להחזיר את הקהל לפה ומכאן ניקח את זה פנימה, אנחנו צריכים להתמקד בפעולות ולא בדיבורים”.