בהפועל העמק סיימו את המשחק אתמול (חמישי) מול מכבי ת''א (99:88 לצהובים) עם ארבעה שחקנים בלבד על המגרש, לאחר שניק אונגנדה חש כאבים ברגלו וירד מהפרקט במהלך הרבע האחרון. הקבוצה, שעלתה לשחק עם הזרים בלבד בגלל השביתה שהוכרזה על ידי ארגון השחקנים אתמול בבוקר, נאלצה להישאר עם שחקן פחות על המגרש. 

האבחון העלה שאונגנדה סבל מהתכווצות בלבד ויוכל לשחק מול הרצליה (יום רביעי, 20:00, אולם היובל), כשגגם קיילר אדוארדס, שקלע אתמול שיא קריירה של 39 נקודות, חש במהלך המשחק כאב בשריר הירך האחורי וירד לקבל טיפול, אך חזר והמשיך לשחק וגם הוא כשיר לחלוטין. 

אדוארדס (רועי כפיר)אדוארדס (רועי כפיר)

מי ששיחק עם פציעה טורדנית ברגלו הוא קמרון הנרי, שלו היו עולים גם הישראלים לשחק היה מקבל מנוחה. במועדון יבחנו את מצבו של הנרי וכמובן בהתאם להמשך השביתה יחליטו האם לשתפו מול בני הרצליה.

מכבי ת"א מנצחת 86:98 את הפועל העמק

“קורא למצוא פתרון מהיר לסכסוך”

מאמן הקבוצה שרון אברהמי הגיב על הסיטואציה שנוצרה: "אתמול היה יום עצוב לכדורסל הישראלי. מבלי להיכנס למי צודק אסור שנגיע למצב כזה ואני קורא לכל מי שהכדורסל חשוב לו למצוא פתרון מהיר לסכסוך. המועדון שלנו והבעלים, שבונה פה משהו מיוחד וגדול, עמד אתמול במצב מאד לא נוח בסיטואציה שעמדו לרשותנו רק חמישה שחקנים".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה