הפועל באר שבע/דימונה הודיעה היום (שני) על סיום תפקידו של מאמן הקבוצה רמי הדר. לאחר שהקבוצה הפסידה בארבעת משחקיה האחרונים, הוחלט על ידי הבנה משותפת כי המאמן ייקח צעד לאחור והוא יעזוב את המועדון.
הדר מונה למאמן הקבוצה הדרומית באמצע העונה הקודמת והוביל את הקבוצה לפלייאוף, כשהוא החליף את אורן אהרוני. בכך מסתיימת הקדנציה השנייה שלו בבירת הנגב, לאחר שעמד על הקווים שלה בשנים 2018-2021.
מהפועל ב”ש נמסר כך: “מועדון הכדורסל הפועל באר שבע/דימונה ומאמן הקבוצה רמי הדר הגיעו להבנה משותפת על סיום דרכו במועדון. אנו מודים לרמי על התקופה, המחויבות והעשייה למען המועדון ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך הדרך”.
תוספת לצוות המקצועי בנס ציונה
עירוני נס ציונה הביסה אתמול (ראשון) את הפועל באר שבע, באולם הקונכיה, 68:105, במה שהיה ניצחונה הגדול ביותר של נס ציונה בהיסטוריה שלה. לבאר שבע זה היה הפסד רביעי רצוף.
היום שתי הקבוצות עשו שינוי על הקווים, כאשר הפועל באר שבע הגיעה עם מאמנה, רמי הדר, לסיכום על הפסקת עבודתו בקבוצה. עוזרי המאמן, יניב רבינס וחביאר קאל מוניז, יעבירו כרגע את האימונים, עד למציאת מחליף
בנס ציונה מינו מאמן חדש לפיתוח יכולות אישיות, טוני ווילף, המצטרף לכוורת של פול קורסארו. ווילס מגיע לעירוני עם ניסיון של 7 שנות אימון במכללות, כשבעונת 2024/25 שימש כעוזר המאמן של פול קורסארו באוניברסיטת IU Indy מהדרג הראשון של המכללות.
מאמן הקבוצה, פול קורסארו, אמר: “מתרגש על צירופו של טוני לצוות המקצועי. טוני מכיר את שיטת המשחק שלי ויהיה משאב נהדר לשחקנים ולצוות”. טוני ווילס: “אני שמח להצטרף לנס ציונה. מודה על ההזדמנות שניתנה לי, עכשיו זה הזמן להתחיל לעבוד”.