סאגת שביתת השחקנים הישראלים והנזק שגרמה לליגת ווינר סל לא מסתיימת. לאחר שאתמול פורסם ב-ONE כי חמישה מועדונים בליגת העל: הפועל העמק, אליצור נתניה, מכבי רעננה, מכבי רמת גן והפועל ת"א, שלחו מכתב למנהלת בו הם מבקשים לבטל את התוצאות שהושגו במחזור המשחקים האחרון, היום (שני) נודע לנו כי הן שוקלות להגיש עתירה לבית הדין של איגוד הכדורסל, בה הם דורשים לבטל את התוצאות שהיו ולהורות על קביעת משחקים חוזרים, למקרה שהמנהלת לא תחליט זאת בעצמה. 

כזכור, במכתב שנשלח, על ידי עורך הדין יפתח אבן עזרא, טענו הקבוצות כי המחזור הקודם התקיים בצורה לא ספורטיבית, בו חלק מהמשחקים שוחקו בסגלים מלאים וחלק לא וכמו כן חלק מהקבוצות עלו לשחק עם סגלים של חמישה זרים בלבד, מול קבוצות אשר להן היו מתאזרחים, שהרחיבו את הסגל שלהן לעומת יריבותיהן. 

גורם בהנהלת אחת הקבוצות מסר ל-ONE: "אנחנו מגבשים בשעות הקרובות את עמדתנו. אנחנו מחכים עדיין לתגובת המנהלת ומגבשים את התגובה שלנו. ככל שהמנהלת לא תקבע משחקים חוזרים, או לא תגיב, נחליט משם איך להתקדם. האופציה המשפטית בהחלט עומדת על הפרק".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה