חדשות רעות מאוד לריאל מדריד: המגן השמאלי פרלאן מנדי סובל מפציעה חמורה במיוחד, כך דווח היום (חמישי) על ידי העיתונאי הספרדי מיגל אנחל דיאס מתחנת הרדיו “קופה”. על פי הדיווח, הבדיקות שעבר השחקן הצרפתי חשפו קרע בגיד עם היפרדות מהעצם, פציעה שנחשבת לאחת הקשות ביותר עבור כדורגלנים.

בעקבות כך, מנדי צפוי להיעדר מהמגרשים לתקופה של לפחות שנה. בריאל מדריד מודאגים מאוד ממצבו של המגן בן ה-30, שנחשב בשנים האחרונות לחלק משמעותי מהמערך של הבלאנקוס, בעיקר במשחקים הגדולים ובזכות יכולותיו ההגנתיות.

מנדי מחזיק בחוזה עד 2028

היעדרות כה ארוכה עשויה להשפיע גם על התכניות המקצועיות של המועדון לקראת העונה הבאה, כאשר למנדי עדיין יש חוזה במדי ריאל מדריד עד קיץ 2028. בשלב זה, במועדון עדיין ממתינים לעדכון רפואי רשמי ומלא בנוגע להמשך הטיפול ולמשך השיקום הצפוי של השחקן.

ויניסיוס מזכיר לכולם עד כמה הוא שחקן ענק

מנדי יפרוש?

מיד לאחר הדיווח על כך שמנדי ייעדר שנה, דיווח נוסף בספרד טוען שהמגן הצרפתי לא לוקח את הבשורה בקלות, ואף בגיל 30 הוא שוקל מהלך דרמטי: לפרוש מכדורגל.

מנדי הצליח לזכות עם ריאל פעמיים בליגת האלופות והיה אף שחקן הרכב בתקופה הזאת, עד לקיץ האחרון כאשר הגיע אלברו קאררס ותפס לו את המשבצת. בכללי, הצרפתי חווה לא מעט פציעות בתקופה שלו בבירת ספרד, והתקשה לשמור על יציבות על הדשא.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה