פלורנטינו פרס הגיש את מועמדותו להליך הבחירות שנפתח בריאל מדריד מאז 7 בינואר. הנשיא הנוכחי הציג את מועמדותו אמש (שישי) האחרון, והמועמדות אושרה על ידי ועדת הבחירות.
מועמדותו של פלורנטינו פרס היא עד כה המועמדות היחידה שהוגשה לגורמים המוסמכים של המועדון, כך שכל הסימנים מצביעים על כך שהוא ייבחר מחדש כנשיא ריאל מדריד מבלי שיהיה צורך לצאת לבחירות, כפי שקרה בארבעה הליכי הבחירות קודמים: 2009, 2013, 2017 ו-2021.
המועמדות של פלורנטינו, שהוגשה אמש, היא פורמלית בלבד. המועד האחרון להגשת מועמדות הוא יום שבת ב-23:59, אך למעט הפתעה גדולה, לנשיא הנוכחי לא יהיו מתמודדים נוספים מולו בקלפיות.
לכן, ביום שלישי הקרוב, פלורנטינו פרס יוכרז רשמית כנשיא ריאל מדריד עד 2029. פרס זכה ב-65 תארים בראשות המועדון, 37 בכדורגל ו-28 בכדורסל: 7 גביעי אירופה, 7 גביעי עולם לקבוצות, 6 גביעי סופר קאפ אירופי, 7 אליפויות ספרד, 3 גביעי מלך, 7 סופר קאפ ספרדי, 3 גביעי אירופה בכדורסל, גביע בין יבשתי בכדורסל, 8 אליפויות בכדורסל, 7 גביעי מלך ו-9 סופר קאפ ספרדי בכדורסל.