המונדיאל ממשיך להתקרב בצעדי ענק, ויש שם ענק שיזכה להיות חלק מהחגיגה פעם נוספת, וזהו ניימאר. אמש (שני) קרלו אנצ’לוטי פרסם את רשימת השחקנים הסופית לקראת גביע העולם במסיבת עיתונאים חגיגית כיאה למעמד, ולאחר מאמץ עילאי של השחקן, האוהדים ואפילו נשיא ברזיל, ניימאר נכנס לרשימת 26 השחקנים הסופיים שיתחרו בגביע העולם.

ברחבי העולם התלהבו מהזימון של הכוכב וכתבו: "זימון מוצדק, הכוכב השיג את המטרה לה שאף. הוא כנראה יהיה כינור שני, אך הוא הרוויח את מקומו בצדק. הפתעה נעימה".

ב’מונדו דפורטיבו’ גם התייחסו לאקס ברצלונה ורשמו: “הוא היה בסימן שאלה גדול, אך הגשים את חלומו להשתתף בטורניר. כל העבודה הקשה של החודשים האחרונים השתלמה לכוכב הסלסאו”.

רגע ההצגה של ניימאר (רויטרס)רגע ההצגה של ניימאר (רויטרס)

מי שהתלב יותר מכולם מההפתעה בזימון היה ניימאר בעצמו. הכוכב פרסם בזמן ההכרזה סרטון לייב ברשתות החברתיות, וברגע הקראת שמו קפץ מהתרגשות כאילו קיבל זימון בכורה, דבר המראה על התשוקה של השחקן. בסיום הסרטן הוא שלח מסר לאנצ’לוטי ואמר: “אני כבר שם!”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה