לילה מצמרר: אלמארה דג'אבי, השחקן גינאי בן 19 של מיטיולן, נדקר בתקיפה שגרמה להלם גדול בדנמרק. השחקן עבר שני ניתוחים והוכנס לתרדמת רפואית מאולצת, ממנה התעורר כעת. נמצא במצב יציב אך קשה.
משטרת דנמרק שחררה הצהרה המציינת כי הם מחפשים גבר בעל עור בהיר בן-20 בהקשר לדקירה בהרנינג (העיר שבה התרחש האירוע) עוד מיום ראשון, המניע לתקיפה אינו ידוע כעת.
דג'אבי, שהצטרף למועדון בקיץ האחרון, הופיע במדי מיטיולן במוקדמות הליגה האירופית העונה, אך הוא לא רשם הופעה בקבוצה הבוגרת בתחרות המרכזית. הקשר מגינאה הוא תוצר האקדמיה של בנפיקה, ולאחר רכישתו של הגנאי על ידי הקבוצה מדנמרק הוא החל את הקריירה שלו בהשאלה לקבוצה סי.די מפרה, שם שיחק בליגה הפורטוגלית השנייה.
אלמארה דג'אבי בפעולה (IMAGO)הצהרת המועדון: “מצבו טוב בהתחשב לכל הנסיבות”
"אלמארה דג'אבי נפצע קשה בתקיפת סכין וכעת הוא במצב יציב לאחר שני ניתוחים. הוא התעורר מהתרדמת המאולצת שלו ומצבו טוב, בהתחשב בכל הנסיבות”. הודיע המועדון ברשתות החברתיות. "מיטיולן שומרת על דיאלוג קרוב ושיתוף פעולה עם הרשויות ותומכת בו ובמשפחתו".