פאריס סן ז'רמן ובאיירן מינכן סיפקו הערב (שלישי) מופע כדורגל נדיר, כשאלופת צרפת ניצחה 4:5 דרמטי בפארק דה פראנס במסגרת חצי גמר ליגת האלופות. המשחק, שכלל מהפכים, קצב מסחרר ותשעה שערים, הותיר את כולם פעורי פה, אך למרות היתרון של הפריזאים, הסיפור רחוק מלהיות מוכרע לקראת הגומלין בגרמניה.
"מעולם לא חוויתי משחק כזה"
מאמן פ.ס.ז', לואיס אנריקה, לא הסתיר את ההתרגשות מהקצב והעוצמה: "הראינו איזה סוג של קבוצה אנחנו. מעולם לא חוויתי משחק עם אינטנסיביות כזו ורצון כזה לנצח. האוהדים של שתי הקבוצות נהנו מהמופע הזה. מבחינה פיזית לא הורדנו רגל מהגז, מעולם לא ראיתי קצב כזה".
הוא הוסיף: "צריך לברך את שתי הקבוצות ואת כל השחקנים. כשאתה מוביל בשלושה שערים היריבה לוקחת סיכונים גדולים, והיא ברמה גבוהה מאוד. זה היה קשה, וזה יהיה כך גם בגומלין".
שחקני פ.ס.ז' (IMAGO)קפטן פ.ס.ז', מרקיניוס, סיכם את התחושות מהצד המנצח: "כל אוהדי הכדורגל נהנו מהמשחק הזה. על המגרש זה היה תענוג לשחק במשחק כזה. אלה המשחקים שאנחנו חולמים עליהם כל השנה. לשתי הקבוצות יש מנטליות של לא לוותר ולהמשיך לתקוף".
הוא הוסיף: "יש לנו יתרון קטן ואנחנו צריכים להגיע לשם עם הגישה הנכונה כדי לנצח", והתייחס גם לאשרף חכימי: "הוא אמר על המגרש שזה היה התכווצויות בשריר, נדע יותר בהמשך".