מנצ’סטר סיטי זכתה היום (שבת) בגביע האנגלי עם 0:1 קטן/גדול מול צ’לסי במשחק שהיה לקבוצה לא פשוט. למרות התמודדות צמודה, לבסוף היה זה אנטואן סמניו שבביצוע מבריק עם העקב העניק לקבוצתו את התואר.

באנגליה התמוגגו מהרכש המוצלח של ינואר וב’דיילי מייל’ העניקו לו את הכותרות בניצחון: “הוא קסום, אתם יודעים! סמניו חזר לרדוף את צ’לסי עם סיומת גאונית ועזר למנצ’סטר סיטי לזכות בגביע האנגלי”.

ב’סקיי ספורט’ התייחסו לרגעים שבהם סיטי הייתה צריכה “רגע של השראה” אותו קיבלה מהכוכב: “סמניו נתן את הרגע עם שער מיוחד מאוד. זו הייתה הסטה נשגבת מהרכש של חודש ינואר”.

גם ב-’BBC’ כיוונו את המחמאות לאדם אחד: “זה בדיוק מה שהגמר היה צריך, זו הסיבה שבזכותה פפ גווארדיולה קנה את אנטואן סמניו. זה היה אחד השערים הגדולים בתולדות גמרי הגביע האנגלי, הוא משחק עם ביטחון בשמיים”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה