לברצלונה נותר משחק הכנה אחרון לפני שתפתח את הליגה הספרדית והוא ייערך הערב (רביעי, 21:00) ויהיה גם חגיגי: הקטלונים יארחו את אל אהלי המצרית בגביע גאמפר, שלפניו תתקיים הצגת השחקנים המסורתית לעיני האוהדים בקאמפ נואו, שכללה הפעם גם את אוריין גורן.
הצטרפו עכשיו ל-ONE פנטזי בחסות מגדל בליגת העל ובליגה הספרדית, ותוכלו לזכות בחבילות זוגיות למשחקים בחו”ל ובשוברים לארוחות בכל מחזור
עם הצגתו בקאמפ נואו לפני המשחק בגביע גאמפר, גורן מסיים קיץ חלומי במדי ברצלונה, כשהקשר הישראלי בן ה-17 הפך לאחד השמות הבולטים בקדם העונה של הקבוצה הבוגרת. גורן קיבל הזדמנויות במשחקי ההכנה, כולל 29 דקות מול אודינזה, והמשיך להתאמן לצד שחקני הסגל הבכיר גם לאחר שובם של שחקני הנבחרות.
ההופעות שלו הרשימו את הצוות המקצועי ואת האנזי פליק, שאף החמיא לו על הבנת המשחק והביטחון שהוא משדר. בנוסף, דווח כי המאמן הגרמני סימן אותו כאחד הצעירים שהרשימו במיוחד במהלך מסע ההכנה באנגליה. גורן צפוי להמשיך בעונה הקרובה בברצלונה אתלטיק, קבוצת המילואים של המועדון, אך הקיץ האחרון כבר הוכיח שהוא נמצא על הרדאר של הצוות המקצועי בקבוצה הראשונה.
האנזי פליק מדבר בהצגת השחקנים ואוריין גורן מאחוריו (IMAGO)
רודרי מוצג בקאמפ נואו (רויטרס)
אנתוני גורדון מוצג בקאמפ נואו (IMAGO)
אנתוני גורדון וקארים אדיימי מוצגים בקאמפ נואו (IMAGO)
לאמין ימאל (IMAGO)
פדרי (IMAGO)
פרנקי דה יונג (IMAGO)בקטלוניה דווח על מספר שינויי עמדות שביצע פליק באימון ובין היתר גורן, שעדיין מתאמן עם הקבוצה הראשונה של בארסה, נוסה כשחקן אגף במשחקון על חצי מגרש במתחם האימונים אתמול. בהמשך היום יתברר אם הוא ייכלל בסגל וישתתף בהצגת השחקנים.
בכל אופן, במשחק האימון הפנימי, פליק החליט להמשיך עם ראפיניה בעמדת החלוץ המרכזי. כפי שקרה במשחק בבאזל, הברזילאי הוצב שוב במרכז ההתקפה, ניסוי שמעיד על כך שפליק מחפש פתרון יצירתי בחוד לאור עזיבת רוברט לבנדובסקי ופראן טורס, ובצל הסחבת עם חוליאן אלברס.
האנזי פליק מדבר בהצגת השחקנים (רויטרס)
ראפיניה מדבר בהצגת השחקנים (רויטרס)
גאבי בהצגת השחקנים בקאמפ נואו (רויטרס)
מארק ברנאל (IMAGO)
דני אולמו (IMAGO)
אריק גרסיה (IMAGO)אגב, גורן וראפיניה שיחקו באותה קבוצה במשחק האימון הפנימי ואברימה טונקארה בן ה-16 השלים את הטריו ההתקפי כשמאחוריהם פרמין לופס. בקבוצה השנייה במשחקון היו בין היתר לאמין ימאל, חמזה עבדלקארים (כחלוץ), דני אולמו, גאבי ופדרי.
קונדה יעבור לשחק כבלם העונה?
כמו כן, בצוות המקצועי של בארסה רואים בהחזרת ז’ול קונדה לעמדת הבלם כאופציה ממשית, שתפסה תאוצה משמעותית בעקבות עזיבתו של רונאלד אראוחו. קונדה תופקד כבלם במשחקון, בעוד אריק גארסיה, לאור היכולת שהציג בעונה שעברה, מסתמן כבחירה הראשונה של פליק לעמדת המגן הימני.
ראפיניה (רויטרס)אליו מצטרף גם שחקן הבית הרב-גוני צ'אבי אספארט, שתורגל הפעם כקשר, כפי שעשה בעבר בבאזל. הוא מסומן כמועמד לתפוס את המקום של מארק קסאדו בסגל.
שם נוסף שנבחן בעמדת המגן הימני הוא בראיין פריניאס. למרות שהקשר הצעיר לא שיחק בעמדה זו בבארסה אתלטיק, פליק בחר לבדוק אותו שם.