מחלקת הנוער של מכבי אחי איכסאל מקבלת חיזוק משמעותי עם צירופו של נג'ואן גרייב. איש הכדורגל בן ה-52 ושחקן העבר, שעבד בשנים האחרונות במכבי בני ריינה ובעיקר במכבי אחי נצרת, ישמש כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער הצפונית. המטרה המרכזית שניצבת בפניו היא להוביל את קבוצת הנוער של המועדון מהליגה הארצית לליגה הלאומית לנוער – הליגה השנייה בטיבה בגילאים אלו.

את עונת 2025/26 סיים גרייב במחלקת הנוער של מכבי אחי נצרת, שרשמה עונה מאכזבת בסיומה ירדה לליגה הארצית. בעונה הבאה הוא יפגוש את קבוצתו לשעבר בליגה, אך הפעם בכובע שונה ובמועדון אחר. מאז שנת 2008, שנתיים לאחר שפרש ממשחק פעיל, עמד גרייב על הקווים במחלקות הנוער של מכבי אחי נצרת ומכבי בני ריינה, ואף אימן את קבוצת הבוגרים של הירוקים מעיר הבשורה.

קבוצת הנוער של מכבי אחי איכסאל הוקמה בשנת 2011. במשך 10 עונות (שלא היו רצופות), נעה הקבוצה בין הליגה המחוזית לנוער לבין הליגה הארצית. כעת, לקראת עונת 2026/27, קיים במועדון רצון עז להתחזק משמעותית ולהוביל את הקבוצה – תחת הדרכתו של המאמן עבד חבשי – לליגה הלאומית לנוער. במועדון עובדים בימים אלו במלוא המרץ במטרה לצרף שחקנים איכותיים שיהיו ראויים לעמוד במשימה השאפתנית.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה