המחזור הראשון בליגת נערים א' לאומית דרום, הליגה השנייה בטיבה לשחקני שנתון 2010, הסתיים בטעם מר מבחינתה של מכבי יבנה ומאמנה, ניר אבגי. בדקה ה-54, יבנה עלתה ליתרון חוץ, משער של עברי הראל, כשבדקה ה-72 אופק אליאסי הישווה. השיא? הדקה ה-90, כשחקן הפועל רמת גן נופל לקרקע, בלא מגע, לכאורה, למרות קרבת שחקן מכבי יבנה.
נוכח האירוע, סהר בן עמי, השופט הראשי, יחד עם קוונו למשחק, אלירן אלדר, קבעו חד משמעית: הייתה נגיעה, פנדל. שחקן מכבי יבנה לא אהב השריקה וציין בפני השופט, כך על פי דו"ח השיפוט, "אתה בושה; בוא תמכור את המשחק וזהו". לאור המילים, הוצא לעברו של השחקן הכרטיס האדום. גם ניר אבגי, מאמן מכבי יבנה, לא אהב את מה שראה לנגד עיניו.
"אתם בושה, אין לכם כבוד לענף הזה", ציין בפני השופטים ועל כן, גם לעברו הוצא הכרטיס האדום. לאחר דין ודברים, נבעתה בעיטת העונשין מ-11 מטרים. אופק אליאסי הכניע את שליו אלגרבלי וקבע 1:2 להפועל רמת גן. בבית הדין המשמעתי נקבע כי השחקן הצעיר של מכבי יבנה וניר אבגי ייעדרו מהמגרשים לשני משחקים בפועל (ענישה קצובה).
האם היה או לא היה פנדל?בוידיאו שהגיע ל-ONE, ממחלקת הנוער של מכבי יבנה, נראה האירוע שהוביל לשריקה לבעיטת עונשין מ-11 מטרים. לאחר הגיעו של הוידיאו ל-ONE, הועבר לאיגוד השופטים לקבל תגובה, אלא שבאיגוד ציינו כי לא תועבר תגובה בנושא. הוידיאו, מוצג כאן, לשיפוטכם.
| דו"ח השופט
"בדקה 92 לאחר שריקת הפנדל, שחקן של מכבי יבנה, צעק לעבר שופט המשחק "אתה בושה" ו-"בוא תמכור את המשחק וזהו". על כן הוצא לעברו הכרטיס האדום. לאחר שריקת הפנדל והרחקתו של השחקן, מאמן קבוצת מכבי יבנה, ניר אבגי, אשר הוזהר כמה פעמים במהלך המשחק, יצא מהאזור הטכני וצעק אל עבר צוות השיפוט "אתם בושה" ו-"אין לכם כבוד לענף הזה" תוך כדי שהוא מלווה בתנועות ידיים כחלק מהמחאה".
"עקב כך נשלף לעברו הכרטיס האדום. המאמן נשאר מול השופט כחצי דקה וסירב לצאת ורק לאחר מכן יצא. לאחר מכן כאשר הוא מחוץ למגרש, המשיך למחות כנגד החלטות צוות השיפוט. בסיום המשחק הוא נכנס חזרה למגרש בריצה והגיע עד לצוות השיפוט בכוונה להתלונן על ההחלטות ואמר "רק אמרתי שאין לכם כבוד למקצוע". אחר כך הצוות התרחק ממנו".