מכבי נתניה הודיעה היום (שלישי) על הארכת החוזה של ירין אבוחצירה בן ה-16 עד 2030, כפי שנחשף ב-ONE. "אני מאוד שמח מההארכת החוזה, ירין הוא לא רק ההווה המבטיח של מכבי נתניה, אלא חלק מרכזי מהעתיד שאנחנו בונים כאן”, אמר הבעלים רוס קסטין.

“לראות שחקן שגדל והתפתח במחלקת הנוער שלנו ממשיך איתנו זו גאווה גדולה למועדון והוכחה לדרך שאנחנו מאמינים בה. ההחתמה משקפת את השאיפות והחזון של מכבי נתניה לשנים הקרובות״.

מנכ״ל המועדון, גיל לב, הוסיף: ״אני מודה לרעות ושמעון אבוחצירה על שהפקידו בידינו את ירין לשנים הקרובות ועל האמון בדרך המקצועית שהתווינו לירין. תודות מעומק הלב לרוני לוי על הובלת הפרויקט המקצועי בו ירין עתיד למצוא את מקומו.

ירין אבוחצירה (ראובן שוורץ)ירין אבוחצירה (ראובן שוורץ)

“המו"מ בליווי ניר אמיר היה חברי ועם מטרה משותפת ואני שמח שהוא הושלם בהצלחה יתרה. מכאן אנו סמוכים ובטוחים שבסיוע הצוות המקצועי נהנה ביחד ממסע משותף ממנו יהנה קהל אוהדי מכבי נתניה״.

לפני הארכת החוזה, אבוחצירה היה חתום על חוזה לשנתיים נוספות עם סעיף שחרור נמוך של כמה מאות אלפי שקלים, כך שבמועדון החליטו להבטיח את עתידו במועדון בשנים הקרובות או לפחות להימנע ממכירה שלו בסכום נמוך. העונה כבש החלוץ הצעיר בניצחון 1:3 על הפועל ירושלים בגביע הטוטו.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה