מחלקת הנוער של עירוני טבריה מתכוננת לקראת עונת המשחקים הקרובה, 2026/27. במועדון הודיעו כי המערך המקצועי במחלקה, מנוער ועד ילדים ג', יורכב מ-11 אנשי צוות שרובם ככולם שיחקו בעבר במועדון (בעיקר בליגה א'), טבריינים בנשמתם או קשורים לעיר בדרך זו או אחרת ועוזרים לה מזה שנים ארוכות.

כפיר בן דוד, שהפך לסמל בקבוצה, ישמש כמנהל המקצועי של מחלקת הנוער ובמקביל יעמוד על הקווים בקבוצת הנוער מהליגה הלאומית. איתן פחימה ישמש כמאמן נערים א', מושיקו אסור יאמן את נערים ב', רועי סארה יכהן כמאמן נערים ג' וכרכז אקדמיה, שלו אוחנה יהיה האנליסט של קבוצת הנוער ועדי תדמור ישמש כמאמן השוערים של המחלקה הצפונית.

מינויים נוספים אצל הטבריינים

בנוסף, שלומי בן דוד מונה למאמן ילדים א', ניב סויבה יאמן את ילדים ב' ומתן דגני ישמש כמאמן ילדים ג'. בר ניקטון יהיה מאמן הכושר של מחלקת הנוער ושלומי חכמון ישמש כאיש המשק. כמו כן, בדומה לשנים קודמות, לעירוני טבריה יהיו קבוצות טרומיים ובית ספר לכדורגל, שימשיכו להתאמן ולשחק באצטדיון העירוני הישן הצופה לימת הכינרת.

בהודעה הרשמית של עירוני טבריה ברשתות החברתיות נכתב: "העתיד של עירוני דורות טבריה מתחיל כאן. אנחנו גאים להציג את הצוות המקצועי של מחלקת הנוער לעונת 2026/27 – צוות של אנשי מקצוע שמגיעים בכל יום עם מטרה אחת ברורה: לגדל שחקנים, לחנך למצוינות ולבנות את דור העתיד של המועדון".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה