המחזור השישי בליגת העל לנוער יצא לדרך היום (שלישי) וסיפק המון שערים והרבה אופי. במוקד, הפועל תל אביב התאוששה מהתבוסה בדרבי עם 0:1 קטן וחשוב על מ.ס אשדוד. מכבי חיפה נעצרה אחרי חמישה ניצחונות רצופים כששמטה יתרון כפול בדרך ל-2:2 מול הפועל ירושלים. בנוסף, הפועל חיפה חגגה עם 3:6 משוגע על הפועל חדרה
הפועל תל אביב – מ.ס אשדוד 0:1
המארחת הגיעה להתמודדות הזו במצב לא פשוט בכלל, לאחר שבמחזור הקודם הובסה 6:2 על ידי יריבתה העירונית, אך הצליחה להתאושש עם ניצחון דחוק על הקבוצה מעיר הנמל. פתיחת המשחק הייתה מנומנמת, האדומים שלטו בכדור אך לא הצליחו לאיים על השער. הפרצה הגיעה בדקה ה-44 כשיותם כלפה ניצל טעות בהגנת האורחת ודחק מקרוב את השער שקבע את תוצאת הסיום. החבורה של אסף גרנשטיין תשחק במחזור הבא מול הפועל באר שבע בחוץ, בעוד חניכיו של אלעד גבאי יארחו את ראשון לציון.
“השחקנים הביאו אופי נהדר”
בסיום המשחק אסף גרנשטיין, מאמן הפועל תל אביב, נשמע מרוצה ואמר: "קודם כל היה חשוב לחזור ולנצח. היה חשוב מעבר לניצחון גם להציג כדורגל טוב, ועשינו את זה מהדקות הראשונות. לא פשוט לבוא אחרי דרבי שמפסידים בו ככה, התבאסנו מאוד, אבל השחקנים הביאו אופי נהדר וזה מעיד על משהו טוב במנטליות". מנגד, מאמן אשדוד, אלעד גבאי, הוסיף: "מאכזב מאוד, היינו שווים פה לפחות נקודה. צריך לקחת את הדברים הטובים ולהמשיך הלאה, המטרה היא פלייאוף עליון ואני מאמין שנהיה שם. יש לנו מדיניות לקדם צעירים לבוגרים ואנחנו עומדים בה".
דקה 44: שער! הפועל תל אביב עלתה ל-0:1: יותם כלפה ממשיך לקרוע רשתות. כלפה הבקיע שער קל לאחר טעות בהגנת הקבוצה האורחת.
שחקני הפועל תל אביב נוער (שחר גרוס)
שחקני מ.ס אשדוד נוער (שחר גרוס)
אסף גריינשטן (שחר גרוס)
אלעד גבאי (שחר גרוס)
יגאל בזאדוג (שחר גרוס)
יותם כלפה בטירוף (שחר גרוס)
שחקני הפועל תל אביב נוער חוגגים את השער (שחר גרוס)
שחקני הפועל תל אביב נוער חוגגים את השער (שחר גרוס)הפועל ירושלים – מכבי חיפה 2:2
הירוקים מהכרמל הגיעו לבירת ישראל כשהם מושלמים לאחר שניצחו בחמשת המשחקים הראשונים של העונה ורצו להמשיך את המומנטום החיובי, אך נעצרו בירושלים. האורחים כבר היו ביתרון כפול של 0:2, אך המארחים הצליחו לעשות קאמבק אדיר ולסחוט נקודה יקרה.
נועם גולדנברג הבקיע בדקה ה-16 במבצע אישי נפלא את שערו הרביעי העונה וליאם לוסקי ניצל טעות קשה בהגנה ובדקה ה-26 הירוקים כבר היו ביתרון בטוח של 0:2. למרות זאת, הפועל ירושלים הפגינה אופי עצום במגרשה הביתי וסירבה להרים ידיים; ישראל דאפה צימק ראשון בדקה ה-33, לפני שיאבסרה נדאו השלים קאמבק אדיר עם פצצה אדירה לחיבורים של גולנקוב, שקבעה 2:2 דרמטי בסיום.
דקה 16: שער! מכבי חיפה עלתה ל-0:1 : נועם גולדנברג קיבל הרמה מהאגף השמאלי לתוך הרחבה, עבר שני שחקני הגנה וגלגל לפינה השמאלית של השער וחגג את שערו הרביעי מפתיחת העונה.
דקה 26: שער! מכבי חיפה עלתה ל-0:2: ליאם לוסקי ניצל טעות בהגנת המארחת חטף את הכדור ושחרר בעיטה אדירה שלא השאירה סיכוי לעמית אזולאי.
דקה 33: שער! הפועל ירושלים צימקה ל-2:1: ישראל דאפה קיבל כדור מהאגף השמאלי וגלגל בקלות לשער של הירוקים.
דקה 64: שער! הפועל ירושלים חזרה ל-2:2: המארחים עם קאמבק אדיר! יאבסרה נדאו בעט כדור אדיר על סף הרחבה לחיבורים ולא השאיר סיכוי לגולנקוב.
תוצאות נוספות:
הפועל חיפה – הפועל חדרה 3:6
מכבי הרצליה – הפועל כפר סבא 1:0
מכבי פתח תקווה – עירוני רמת השרון 0:2