המשחק הסוער בין ברצלונה לפ.ס.ז’ אמש (שלישי) ממשיך לעורר גלים ברחבי אירופה, ולאחר שגם המאמן האנזי פליק וגם הקפטן ראפיניה ניסו להסתכל על חצי הכוס המלאה ובאופטימיות להפסד, ז’ואאו קאנסלו העלה באינסטגרם סטורי מעורר מחלוקת בו ככל הנראה ביקר את מבקריו בסיום המשחק.
המגן הפורטוגלי הזכיר היום פוסט בו נכתב: “אני זה שבחר לפשט את החיים שלי, ולכן אני לא מוכן לסבול יותר רעש מסביבי”. אמנם הפוסט עצמו הועלה לפני למעלה מחודש ואין לו קשר ישירות לכדורגל, אך הטיימינג בו קאנסלו החליט לשתף את המשפט בהחלט לא מקרי.
הסיבה לפרסום הסטורי – ביקורות לאחר המשחק?
כזכור, אתמול הפורטוגלי פתח בהרכב של ברצלונה וסיפק משחק לא רע, אך השער הרביעי של אלופת אירופה היה באשמתו הישירה, דבר אשר גרר ביקורות רבות כנגדו בסיום מצד הפרשנים לאחר ההפסד 4:2.
ז'ואאו קאנסלו (IMAGO)כעת ניתן לראות כיצד המשחק המאכזב בפארק דה פראנס ישפיע על השחקן עצמו בפרט ועל ברצלונה ככלל לקראת הקלאסיקו הגדול מול ריאל מדריד שייערך בקאמפ נואו ביום ראשון (חי בערוץ ONE).