הקלאסיקו בין ברצלונה לריאל מדריד הסתיים אמש (ראשון) בניצחון 1:2 של הבלאנקוס בקאמפ נואו, אבל גם בתקריות סוערות בין שחקני שתי הקבוצות. אחרי משחק שהתנהל באופן יחסי ללא אירועים משמעתיים חריגים, הדקות האחרונות הפכו למתוחות במיוחד, כאשר קארים אדיימי וג'וד בלינגהאם עמדו במרכזו של עימות שחייב את התערבותם של שחקנים נוספים, בהם שוער ריאל מדריד, אנדריי לונין.
המתיחות החלה בתוספת הזמן, כאשר ריאל מדריד ניסתה לשמור על יתרונה וברצלונה חיפשה שער שוויון דרמטי. עבירה שבוצעה על קיליאן אמבפה הובילה למחאות ולדחיפות בין שחקני שתי הקבוצות, ובמהלך המהומה ספג אלכסנדר באלדה כרטיס צהוב. זמן קצר לאחר מכן גם אדיימי נכנס לפנקס של השופט, לאחר שהתעמת עם החלוץ הצרפתי.
הקלאסיקו של קיליאן: 1:2 לריאל על ברצלונהלונין חצה כמעט מגרש שלם כדי להפריד
אלא שהתקרית הבולטת ביותר התרחשה כמעט במהלך האחרון של ההתמודדות. אדיימי ובלינגהאם התעמתו בסמוך לאחת מקרנות המגרש, והעימות בין השניים הוביל להתקהלות של שחקנים משתי הקבוצות, שניסו למנוע מהאירוע להסלים.
בלינגהאם ואדיימי (צילום מסך)מי שסיפק את אחת התמונות החריגות של הערב היה לונין. השוער האוקראיני של ריאל מדריד עזב את אזור שערו ורץ כמעט לאורך כל המגרש, עד לקרן שבצד השני, כדי להתערב בעימות ולהפריד בין השחקנים המעורבים.
בספרד ציינו כי מדובר היה בסיום סוער במיוחד למשחק שעד לדקות ההכרעה התנהל ללא תקריות משמעתיות משמעותיות. הלחץ של ברצלונה להשיג את השוויון, לצד הניסיון של ריאל מדריד לשמור על שלוש הנקודות, הוביל להתפרצות הרגשות על כר הדשא.
בסופו של דבר, המהומה לא שינתה את התוצאה, וריאל מדריד חגגה ניצחון יוקרתי בזכות הצמד של אמבפה. אלא שלצד החגיגות של הבלאנקוס והאכזבה של הקטלונים, הקלאסיקו הותיר אחריו גם תמונות של עימותים ודחיפות, שהמחישו פעם נוספת את היריבות הטעונה בין שני המועדונים.