המחזור השני של מונדיאל 2026 כבר נפתח, ואחרי שברזיל סיימה רק ב-1:1 מאכזב עם מרוקו במחזור הראשון, הסלסאו יפגשו במחזור השני את האיטי הצנועה בלילה שבין שישי לשבת במטרה להשיג את הניצחון הראשון בטורניר, כשהחדשות הפחות טובות מגיעות מכיוונו של ניימאר, שלא יצא עם הנבחרת למשחק בפילדלפיה כפי שאישרו בהתאחדות הברזילאית.

“הוא יישאר בניו ג'רזי כדי למטב את השלב הסופי של תהליך ההחלמה שלו, תוך שימוש במתקנים המצוינים במלון ובמרכז האימונים”, כך מסרה ההתאחדות בהודעה לעיתונות. 

ניימאר, שנעדר במשך חודש עקב פציעה בשוק ימין, כבר חבר לחבריו ואף ערך אימון, אך לאחר עבודה ראשונית חזר לשוליים כדי להמשיך בעבודה האישית עם מאמני נבחרת ברזיל על מנת לחזור לכשירות כמה שיותר מהר.

בכלי התקשורת מדווחים כי אחת הסיבות העיקריות בגינן לא יצא עם הנבחרת למשחק מול האיטי, היא על מנת לשמור אותו בכשירות מלאה לשלבי הנוקאאוט, כשכעת רק נותרה לברזיל המשימה לצלוח את שלב הבתים, ולהחזיר את ניימאר להופעה ראשונה במדים הלאומיים מאז אוקטובר 2023.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה