הולנד עשתה זאת. על אף שהוגרלה לבית לא פשוט עם יפן, שבדיה ותוניסיה, הצליחו האורנג’ לסיים בראש בית ו’ ולהבטיח את המקום בין 32 האחרונות, כשכבר ביום שלישי (30.6, 04:00) יפגשו את מרוקו בשלב הנוקאאוט. מאמן הנבחרת רונאלד קומאן היה מרוצה, אך גם העביר ביקורת על שחקניו:

“קיווינו לפתוח את המשחק טוב וזה קרה. היה 0:2 די במהירות. אחר כך המשכנו טוב, אבל היו רגעים בהתקפות המתפרצות שתוניסיה הייתה מסוכנת. השלב לפני המחצית ואחריה היה לא טוב. אם היינו משחקים בקצב קצת יותר גבוה אחרי זה, היינו רואים שאין לנו ממה לדאוג.

“אנחנו רוצים לשחק משחק טוב בשלמותו, ורגעים מרושלים כאלה בהחזקת הכדור לא מתאימים. אם נשחק נגד נבחרות טובות יותר, אנחנו ראינו נגד יפן ואפילו נגד שבדיה שזה יכול לעלות לנו ביוקר”.

על כך שהמפגש מול מרוקו ייערך במקסיקו אמר: “שיחקנו פעמיים באצטדיונים מקורים בקנזס, ולמזלנו היינו יכולים לשחק בטמפרטורות נוחות. אם ניאלץ לשחק במקסיקו במזג אוויר חם יותר, ניאלץ לקבל את זה”.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה