נבחרת אנגליה עדיין מעכלת את אחד המשחקים המשוגעים ביותר שלה במונדיאל הנוכחי. הניצחון ההירואי 2:3 על מקסיקו באצטדיון האצטקה הבטיח את הכרטיס הנכסף לרבע הגמר ובסיום הארי קיין הגיע להתראיין כשהוא בקושי מסוגל לדבר, ולא בגלל ההתרגשות.

החלוץ הגיע לעמדת הראיונות כמעט בלי קול לאחר שחגג בטירוף ושר את "Wonderwall" יחד עם אלפי האוהדים האנגלים ביציע וחבריו לנבחרת. "זה היה משחק משוגע", לחש קיין בראיון ל-’BBC’ בקול צרוד לחלוטין, "היינו צריכים להילחם ולמצוא משהו בפנים. פשוט שרתי, אני לא באמת יכול לדבר. הכל היה נגדנו, אבל מצאנו את הדרך. התמיכה הייתה מדהימה, אין לי מילים".

קפטן אנגליה לא התחמק גם מהפנדל הסוער שביצע לחובת נבחרתו ואמר: "הייתי בטוח שהגעתי לכדור ראשון. זה היה אחד הימים האלה שהשופט שרק נגדנו המון. אבל בסופו של דבר, זה לא משנה, אז אני שמח".

אסור לפספס: אנגליה עם 2:3 ענק על מקסיקו

הפציעה של הנדרסון בחגיגות

אלא שהחגיגות קיבלו תפנית מדאיגה ויצרו כאב ראש לא קטן לצוות הרפואי. ג'ורדן הנדרסון הוותיק, שלא שותף במשחק, ניסה לטפס בחזרה לכר הדשא לאחר שחגג עם הקהל, אך מעד בצורה קשה מעל שלטי הפרסומת ונחת על פניו. הקשר בן ה-36 נותר שוכב במשך דקות ארוכות מאחורי השער, ותמונות הטלוויזיה שעוררו בהלה עצומה הראו אותו מקבל טיפול עם מסיכת חמצן, לפני שפונה מהמגרש על אלונקה כשהוא סובל מחבלה רצינית בזרועו.

הארי קיין (IMAGO)הארי קיין (IMAGO)

בנבחרת האנגלית ניסו לשדר הרגעה יחסית, למרות המראות המלחיצים. קיין סיפר שהנדרסון פשוט מעד והעריך שהוא יהיה בסדר, בעוד ג'וד בלינגהאם נשמע מעט יותר זהיר, אך העדיף לשים דגש על הרוח הקבוצתית של השחקנים שמיהרו להקיף את חברם: "הוא בבעיה קלה, אבל הצוות הרפואי שלנו שולט בהכל. כנראה עדיף לא להגיד יותר מדי כשאני לא באמת יודע מה קורה. אבל כולם היו שם כדי לתמוך בו, וגם זה היה דבר יפה לראות".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה