נבחרת ארגנטינה רשמה הערב (שני) את ניצחונה השני במונדיאל 2026 עם 0:2 על אוסטריה, בזכות צמד ענק של לא אחר מאשר ליאו מסי, שגם הפך למלך שערי אליפות העולם בכל הזמנים עם שערו ה-18, שהבטיח לאלביסלסטה את הכרטיס לשלב הבא.
כלי התקשורת בארגנטינה פרגנו לנבחרת ולקפטן, כשבמגזין ה-’OLE’ החמיאו לכוכב: “צמד מדהים שהפך אותו למלך השערים העניק לארגנטינה את הניצחון ששלח אותה לפלייאוף”, והוסיפו: “אחרי שהחמיץ פנדל, לאו הפך למלך שערי המונדיאל בשער יפיפה”. ב-’TYC’ גם כן התמקדו בכוכב: “בזכות השיא ששבר מסי ארגנטינה מנצחת את אוסטריה”.
גם בספרד היו בטירוף אחרי השער ה-17 של מסי במונדיאלים וב’מונדו’ רשמו: “מסי ההיסטורי מפיח חיים בארגנטינה ומוביל אותה לנוקאאוט”. ב-’מארקה’ פרגנו: “מסי כבש שער עבור האנליסטים, דיבו הציל את ארגנטינה מהשוויון”, כאשר גם ב-’אס’ החמיאו: “מסי, אפילו עוד יותר אגדי ממה שהוא”.