מתיאס גלארסה פונדה, קשר נבחרת פרגוואי ואינטר מיאמי, חשף כי הקשר שלו עם בן דודו של ליאו מסי, מקסימיליאנו ביאנקוצ'י, סייע לקדם את המעבר שלו למועדון האמריקאי ברגעי הסיום של חלון ההעברות.

גלארסה ערך את הופעת הבכורה שלו במדי אינטר מיאמי ב-2:2 מול נאשוויל ב-MLS, ובסיומו של המשחק סיפר כיצד העסקה נרקמה. לדבריו, ביאנקוצ'י, בן דודו של מסי, היה גורם משמעותי בחיבור בינו לבין המועדון.

"את מקסי אני מכיר עוד מהתקופה שבה שיחק באולימפיה, מאז שהייתי ילד. הוא כמובן היה המתווך והיה חלק מכל התהליך הזה, כי הוא בן דוד של מסי", סיפר הקשר הפרגוואי.

מסי חוגג (IMAGO)מסי חוגג (IMAGO)

לדברי גלארסה, העניין מצד אינטר מיאמי הגיע בשלב מאוחר מאוד של חלון ההעברות, בתקופה שבה הוא התאמן בנפרד בריבר פלייט. "נוצר הקשר והוצגה האפשרות שאינטר מעוניינת בי. כמובן שלא היססתי, כי מדובר בשחקנים גדולים, ואתה תמיד רוצה לשחק איתם, כדי ללמוד ולהמשיך להתפתח", אמר.

הקשר בין גלארסה לביאנקוצ'י נוצר בפרגוואי, כאשר השניים היו קשורים למועדון אולימפיה. ביאנקוצ'י שיחק במועדון בשתי קדנציות, בעוד גלארסה עבר במחלקות הצעירות של הקבוצה לפני שהמשיך לקריירה בוואסקו דה גאמה.

גלארסה הוסיף כי הקרבה של ביאנקוצ'י למשפחת מסי סייעה לזרז את התהליך: "מקסי היה צד משמעותי כדי שזה יקרה. כשיש לו גישה ישירה לבן הדוד, הכול הופך למהיר יותר, וזה אכן קרה בסוף חלון ההעברות".

מקסימיליאנו ביאנקוצמקסימיליאנו ביאנקוצ'י (IMAGO)

המעבר לאינטר מיאמי הגיע לאחר תקופה לא פשוטה עבור גלארסה בריבר פלייט. הקשר הצטרף למועדון הארגנטינאי באמצע 2025 מטאז'רס, אך התקשה להשתלב ורשם 14 הופעות בלבד. לאחר שבילה את המחצית הראשונה של 2026 באטלנטה יונייטד, הוא חזר ל-MLS וכעת פתח פרק חדש לצד מסי.

בהופעת הבכורה שלו באינטר מיאמי כבר הספיק גלארסה לחלוק את המגרש עם הכוכב הארגנטינאי, שכבש את אחד משערי קבוצתו ב-2:2 מול נאשוויל. כעת מחכה לגלארסה ולאינטר מיאמי משחק מול קרוס אסול במסגרת גביע הקמבאונס, ביום רביעי ב-21:00 לפי שעון ישראל.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה