ברצלונה ממשיכה לדהור ונמצאת בכושר נהדר, אך למרות הניצחון המרשים 1:4 על גלאטסראיי בליגת האלופות, לא כולם במועדון מסתנוורים מהתוצאה. רודרי, קשר הקטלונים, התייחס לאחר המשחק לנקודות שבהן קבוצתו עדיין צריכה להשתפר, והזהיר כי מול יריבות חזקות יותר באירופה, טעויות כמו אלה שנראו במהלך ההתמודדות עלולות לעלות ביוקר.

"אולי היום ניסיתי להגיד לחברים שלי שאנחנו צריכים לתקוף קצת יותר לאט, כי בסופו של דבר, כשמאבדים כדורים, היריבה יכולה לצאת למתפרצות מהירות", הסביר הקשר. "אנחנו יודעים שכשמגיעים לאירופה, יש דברים מסוימים שצריך להיזהר מהם. למשל, ההזדמנות הראשונה שלהם נכנסה לשער. אנחנו חייבים להשתפר בעניין הזה, והם אפילו היו יכולים לכבוש את השני".

רודרי התייחס לרגעים שבהם גלאטסראיי הצליחה לערער את ברצלונה, כולל שער שהיה יכול להעלות את הטורקים ליתרון 0:2, אך נפסל בעקבות התערבות ה-VAR. למרות התוצאה החד-צדדית בסיום, הקשר הבהיר כי אותן דקות של חוסר שליטה הן בדיוק מה שהקבוצה צריכה לקחת מהמשחק.

רודרי (IMAGO)רודרי (IMAGO)

"המסר ברור: בעשר הדקות המטורפות האלה שעברנו, אחרי שספגנו את השער, היינו צריכים לשמור על קצת יותר רוגע. זה הלקח שלנו מהיום", אמר. "כשהשערים מגיעים, אפשר ליהנות קצת יותר, אבל אנחנו יודעים שזה לא תמיד יהיה ככה. במיוחד בליגת האלופות יהיו משחקים קשים, ואנחנו צריכים להיות מוכנים לכל תרחיש, גם כשאנחנו כובשים וגם כשאנחנו לא מצליחים לכבוש".

למרות הביקורת, הקשר לא הסתיר את שביעות רצונו מהתקופה הנהדרת שעוברת על הקטלונים: "אנחנו נמצאים ברגע טוב, יש לנו עשרה ניצחונות מעשרה משחקים". מבחינתו, אחד הדברים החיוביים ביותר בניצחון על גלאטסראיי היה האופי שהציגה הקבוצה והיכולת שלה להתאושש מהרגעים הקשים ולהפוך את המשחק לטובתה.

"לאמין ימאל היה מדהים, מעולם לא הרגשתי אווירה כזאת"

רודרי גם החמיא לשניים מהשחקנים הבולטים בהתקפה של ברצלונה, לאמין ימאל ואנתוני, שהיו משמעותיים בניצחון. "לאמין ימאל היה פשוט מדהים, וגם אנתוני. הם נותנים לנו את התוספת הזאת שכל קבוצה צריכה כדי לעשות את ההבדל, והם תמיד מוכנים לעזור", אמר הקשר.

לאמין ימאל (רויטרס)לאמין ימאל (רויטרס)

כשנשאל על אחד ממהלכי הכדרור של לאמין ימאל, רודרי לא פספס הזדמנות לעקוץ בחיוך את הכוכב הצעיר: "אמרנו לו שהוא הצליח לעבור שם קצת בפוקס, אבל בסופו של דבר צריך לנסות דברים כאלה. תמיד יש לו את הרצון לעבור את השחקן שמולו באחד על אחד".

לסיום, הקשר התייחס גם לאווירה יוצאת הדופן באצטדיונה של גלאטסראיי, שהותירה עליו רושם עצום למרות ניסיונו הרב: "מעולם לא הרגשתי משהו דומה באצטדיון הזה. האווירה והרעש היו פשוט מדהימים. שיחקתי בהרבה משחקים ובהרבה אצטדיונים, וכבר קשה להפתיע אותי, אבל היום זה קרה. קהל מדהים".

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה