רגע לפני סגירת חלון ההעברות מחר (שלישי), לברצלונה יש סוף סוף חלון בכיר. גבריאל ז'זוס בן ה-29 צפוי להפוך היום רשמית לרכש השישי של הקטלונים בקיץ הנוכחי לאחר צירופם של אנתוני גורדון, קארים אדיימי, רודרי, ז’ואאו קאנסלו ודומיניק ליבאקוביץ'.

החלוץ הברזילאי של ארסנל נחת אחר הצהריים בברצלונה, יעבור את הבדיקות הרפואיות המקיפות ויחתום על חוזה לשתי עונות, עם אופציה לעונה נוספת. עבור שירותיו, תשלם ברצלונה למועדון הלונדוני סכום של 10 מיליון אירו בלבד במסגרת מה שמסתמנת כהזדמנות שוק אטרקטיבית במיוחד. בנוסף לכך צפויים בונוסים שונים בחוזה: "אני מאוד שמח ומאושר. אני כבר רוצה לכבוש הרבה שערים. הברך? במצב מושלם", אמר כשהגיע לברצלונה. 

ז'זוס מגיע למועדון על תקן פתרון להתקפה, במטרה למלא את החלל שהותירה עזיבתם של רוברט לבנדובסקי ופראן טורס. מדובר באלטרנטיבה אחרי שנכשלו הניסיונות לצרף את חוליאן אלברס עקב סירובה העיקש של אתלטיקו מדריד לנהל מו"מ עם בארסה.

גבריאל זגבריאל ז'זוס (IMAGO)

בבארסה מקווים כי הניסיון הרב של החלוץ ז’זוס, ששיחק בעברו עם שחקנים כמו רודרי ואריק גרסיה, וישתף פעולה עם בן ארצו ראפיניה, יסייע לו להתאקלם במהירות במערך ההתקפי המחודש שכולל בין היתר את גורדון ואדיימי.

רחוק מהבית: ספיידי כלוא במטרופוליטנו

לאחר השלמת החתימה, ז'זוס יוצג רשמית רשמית מחר, שכן בארסה תפגוש הערב (22:30, שידור חי בערוץ ONE) את ראיו וייקאנו במסגרת המחזור השלישי בליגה בקאמפ נואו. הברזילאי צפוי לראות את המשחק מהיציע.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה