אלסנדרו באסטוני לא סוגר את הדלת בפני ברצלונה, אבל הפעם הוא רוצה לשמוע גם מהאנזי פליק. לפי דיווח הבוקר (שישי) ב"מונדו דפורטיבו", בלם אינטר פתוח לשקול מעבר, אך מעוניין לקבל מהמאמן הבהרה ישירה שהוא מעוניין בצירופו.
מטורף! אינטר עם מהפף ענק בדקות הסיוםמאחורי הרצון הזה עומדת האכזבה מהקיץ האחרון. לפי הדיווח, דקו כבר הגיע עם האיטלקי לסיכום על חוזה עד 2031, שהיה כפוף לאישורו הסופי של פליק. אלא שבמאי הגרמני לא השתכנע, לאחר שהסב את ג'רארד מרטין לבלם והעדיף לחזק עמדות אחרות.
באסטוני, שהתלהב מהאפשרות להצטרף, נפגע מכך שהמאמן לא אישר את המהלך. כעת, כשהקטלונים שוב מחפשים חיזוק למרכז ההגנה, הוא רוצה לדעת שהוא בעדיפות גם אצל פליק, ולא רק אצל דקו.
אלסנדרו בסטוני (IMAGO)לכן, לפני התקדמות אפשרית, הבלם מעוניין לדבר עם הגרמני ולשמוע זאת ממנו. בינתיים הוא מרוצה באינטר, שבה הוא אחד הקפטנים ומחזיק בחוזה עד 2028, כך שמבחינתו אין סיבה לעזוב בלי להשתכנע במקומו בתוכניות.