כחלק מההכנות לעונה הקרובה מכבי קבוצת כנען רמת-גן משיקה הגרלה מיוחדת למנויי הקבוצה לעונת 2026/27, במסגרתה יוכלו המנויים לזכות בשלוש חבילות זוגיות בחו"ל: למשחק NBA, למשחק יורוליג ולחופשה ביורודיסני בפריז.
במסגרת הפעילות השיווקית של הקבוצה שנועדה להעניק ערך נוסף לאוהדיה ולמצטרפים החדשים למשפחת המנויים שלה, יוגרלו שלושה פרסים מרכזיים.
בין המנויים חברי מחלקת הנוער של המועדון יוגרל הפרס הגדול - חבילת NBA הכוללת טיסה זוגית למשחק ב-NBA ואירוח של ארבעה לילות בבית מלון. בין ילדי בית הספר לכדורסל של המועדון תוגרל חבילה זוגית הכוללת טיסה לפריז, אירוח וכניסה ליורו דיסני. בין שאר המנויים תוגרל טיסה ליוון, כולל אירוח במלון וכרטיסי למשחק ואירוח של שני לילות בבית מלון לשני אנשים. שווי הפרסים כ-100 אלף ₪.
ההגרלה פתוחה גם בפני האוהדים שרכשו כבר את המנוי שלהם לעונה הקרובה וגם בפני מי שיצטרפו וירכשו מנוי בהתאם לתנאי ההגרלה. במועדון ממשיכים במקביל במכירת המנויים לעונת 2026/27, כשהקבוצה, בהרכבה החדש, מתכוננת לעונה החדשה ומזמינה את אוהדיה להבטיח את מקומם ביציע גם השנה.
ממכבי רמת גן נמסר: "אנחנו רוצים לתת למנויים שלנו ערך נוסף מעבר לחוויית המשחקים במשך העונה. האוהדים הם חלק בלתי נפרד מהמועדון וההגרלה מאפשרת לנו להעניק להם הזדמנות ליהנות גם מחוויות ספורט ובילוי גדולות בחו"ל. אנחנו מזמינים את הקהל להצטרף אלינו לעונה החדשה - ואולי גם לארוז מזוודה".