לראשונה מזה יותר מעשרים שנה, הפועל פתח תקווה מוצאת את עצמה בפלייאוף העליון כשהיא סיימה את העונה הסדירה במקום השישי. כבר בשבת הקרובה היא תפגוש את המוליכה הפועל באר שבע למשחק הראשון במסגרת הפלייאוף. אגדת המועדון, אלי מחפוד, עלה לדבר על הקבוצה בתוכנית “שיחת היום” של ONE.
מה שלומך?
”אני בסדר, אמרתי שהפועל פ”ת תיקח ארבע נקודות ותהיה בפלייאוף, הם לקחו חמש. אני מחכה עכשיו לקבוצה המפתיעה שלנו שתמשיך ביכולת הזאת גם בפלייאוף העליון”.
איך אתה רואה את המשחק הקרוב והאחרון?
”אני חושב שהיא תמשיך ביכולת שלה, גם כשהיה משברון בעבר אז עומר המשיך עם השיטה, גם כשהיה קשה, הם יבואו לשחק כדורגל. אני הייתי נגד הפועל במשחק האחרון, לא היה שם כדורגל וזה מובן, כי הכל היה יכול להשתנות – תפסיד ופתאום תהיה מחוץ לפלייאוף. הם ימשיכו לשחק את הכדורגל שלהם, לא משנה אם חסר או לא חסר, אני חושב שעומר יישאר עונה הבאה והשחקנים יצטרכו להוכיח שמקומם להישאר”.
עומר פרץ, ישאר בהפועל פ"ת בעונה הבאה? (ראובן שוורץ)איך אתה רואה את המשחק עם ב”ש?
”יבואו לחוצים לדעתי, ב”ש תבוא לחוצה כי הפער בינה לבין בית”ר יכול להיסגר בשנייה, הם יבואו יותר לחוצים, הפועל פ”ת יכולה להוציא תיקו”.
יש לפ”ת פצועים שסיימו עונה שם.
”לא משנה, יש שם סגל טוב ויש את דיארה בחלק הקדמי שעושה עבודה מצוינת, נכון שבוני הורחק אבל יש מספיק שחקנים טובים, תומר אלטמן חוזר לעניינים, גם הבלם החדש ראינו ניצוצות, בלם חזק וצעיר, אני אמרתי בפעם הקודמת שלא נפסיד וגם הפעם לא נפסיד”.