בני סכנין ועירוני טבריה נפגשו הערב (שבת) במחזור הפתיחה של הפלייאוף התחתון, ונפרדו ב-0:0 מאכזב מבחינת שתיהן. הקבוצה מהמגזר לא הצליחה להתקרב צעד נוסף לעבר הישארות רשמית, בעוד זו מהתחתית נותרה עדיין מתחת לקו האדום.
יוסי אבוקסיס אמר לאחר המשחק: "התחלנו לא טוב את המשחק, אבל ככל שהדקות התקדמו, נכנסו יותר טוב ובסוף היו לנו מצבים לנצח. היינו יותר טובים בסוף, אבל התיקו בסופו של דבר משקף".
מאמן סכנין נשאל מה המטרות שלו עד סוף העונה וענה: "ברור שאנחנו לא בסכנת ירידה. שחקנים גם באימון רוצים לנצח, אז ברור שנבוא לכל משחק כדי לנצח ולהראות כמה שיותר טוב, ששחקנים יתקדמו ויתפתחו".
על חוסר שביעות הרצון של ההנהלה מהזרים: "ברור שיהיו שינויים בעונה הבאה. יש שחקנים שנרצה להשאיר ויש כאלה שנחליף. המשחקים הבאים יהיו גם מבחן לשחקנים. אני כבר מסתכל קדימה, לעונה הבאה".
סכנין נגד טבריה, נפרדו בחלוקת נקודות (חג'אג' רחאל)חודדה: “צריך להיות חזק מנטלית כדי לצאת עם נקודות מדוחא”
מהצד השני, גם אלירן חודדה הודה שהתיקו מייצג את יחסי הכוחות: "פתחנו בצורה טובה. לקראת הסוף המומנטום היה עם סכנין. בסוף התיקו שיקף. דוחא זה מגרש קשה וצפוף לשחק בו. צריך להיות חזק מנטלית לצאת מפה עם נקודות".
מאמן טבריה נשאל על הירידה בכושר וביכולת של קבוצתו ככל שהמשחק התקדם, למרות שעשה חמישה חילופים והיריבה רק שניים והאם הוא מודאג מהכושר הגופני: "עשינו חילופים כדי ללכת קדימה, אבל מצד שני חשפנו את עצמנו מאחורה. בסוף יש לחץ במשחקים כאלה, כשאתה קבוצת תחתית וזה משפיע".
אלירן חודדה (חג'אג' רחאל)על ההגנה שלו, שלא סופגת בשני המשחקים האחרונים, אחרי שבמהלך העונה ספגה הרבה שערים קלים, חודדה אמר בהומור: "אם זה עובד, אני מעדיף לא לדבר על זה. באצ'ו וסמביניה בלמים מנוסים ולכל שחקן, כולל לבלמים, יש תקופות טובות יותר ופחות. השחקנים המנוסים הם אלה שצריכים להוביל את הקבוצה במאני טיים. בשביל זה הם פה".