המחזור ה-33 בליגה הספרדית נפתח היום (שלישי) עם שני משחקים במקביל. אתלטיק בילבאו גברה 0:1 על אוסאסונה במשחק סוער, מיורקה נפרדה ב-1:1 עם ולנסיה בקרב תחתית. במשחק שנעל את יום המשחקים, ריאל בטיס גברה 2:3 על ג’ירונה.

ג’ירונה – ריאל בטיס 3:2

אל תפספסו: 2:3 ענק לבטיס על ג'ירונה

הרבה אוויר נכנס לריאות של האנדלוסים, שרשמו ניצחון 2 ב-12 המשחקים האחרונים שלהם. ויקטור ציגנקוב נתן את היתרון (7’) לקטלונים, מארק רוקה (12’) ועבדה אזלזולי (63’) דאגו למהפך, אך אזדין אונאחי השווה בפנדל בדקה ה-67. מי שאמר את המילה האחרונה היה רודריגו ריקלמה עם גול בדקה ה-80, שהבטיח לקבוצתו שבוע נוסף במקום החמישי.

אתלטיק בילבאו – אוסאסונה 0:1

תצוגת ענק לסימון, בילבאו גברה על אוססונה

המארחת הצליחה לצאת עם ידה על העליונה בתום משחק מלא אירועים. גורקה גורוסטה כבש ראשון בדקה ה-16 והעניק יתרון מוקדם. בדקה ה-57 האורחת יכלה לאזן, אך אנטה בודימיר החטיא מהנקודה הלבנה. בתוספת הזמן מייקל יאוריגסיאר הורחק בצהוב שני. בילבאו לא מוותרת על הכרטיס לאירופה.

מיורקה – ולנסיה 1:1

קרב תחתית עיקש בין מיורקה לולנסיה

במפגש תחתית מסקרן, אחרי חצי ראשון ללא שערים, המארחת עלתה ראשונה על הלוח עם שער של סמואל קוסטה בדקה ה-49. בדקה ה-67 עומאר סאדיק איזן וחתם את תוצאת המשחק. שתי הקבוצות לא הצליחו להתרחק מהתחתית והקו האדום.

הגיבו ראשונים לכתבה הוספת תגובה