שעות בודדות לפני משחק העונה בין בית"ר ירושלים להפועל באר שבע, אוהדי בית"ר הפיצו ברשתות החברתיות ובקבוצות וואטסאפ את מספר הטלפון האישי של מאמן הפועל באר שבע, רן קוז'וק, בטענה כי הוא מוכר כרטיסים למשחק בטדי.
בעקבות הפצת המספר, קוז'וק קיבל במהלך אתמול והיום עשרות רבות של הודעות ושיחות מאוהדים שביקשו לרכוש כרטיסים למשחק הגדול. חלק מהפונים הבינו רק לאחר מספר הודעות כי מדובר בכלל במאמן של הפועל באר שבע ולא באדם שמוכר כרטיסים למשחק.
גם מספרי הטלפון של קפטן הקבוצה, מיגל ויטור, ושל בעלי המועדון, אלונה ברקת, הופצו, והשניים קיבלו לא מעט הודעות מאוהדים לקראת ההתמודדות. חלק מההודעות כללו עקיצות וניסיונות להוציא את אנשי באר שבע מריכוז לפני המשחק.
מיגל ויטור. גם הוא קיבל הודעות (עמרי שטיין)אחת ההודעות שקיבלה ברקת לאחר שהופצה ברשתות החברתיות הייתה: "הנסיעה שלך לטדי לחינם, אתם ממילא מפסידים". ויטור קיבל הודעה נוספת שבה נכתב: "היום אתם מקבלים 3, אין לכם אופי לאליפות. אתם מפסידים וקאנגווה שובר רגליים".
בבאר שבע מנסים להתנתק מרעשי הרקע ולהתמקד בהכנות המקצועיות לקראת המשחק, כשבקבוצה יודעים שכל תוצאה יכולה להשפיע בצורה משמעותית על מאבק האליפות.