בבית"ר ירושלים ממשיכים לעבוד במקביל על שתי הסוגיות המרכזיות לקראת העונה הבאה: עתידו של המאמן ברק יצחקי וחיזוק הסגל, כשבגזרת הרכש תומר יוספי מתקרב לסיכום במועדון כפי שפורסם לראשונה ב-ONE.
בכל הנוגע ליצחקי, נכון לעכשיו אין התקדמות משמעותית במגעים בין הצדדים. לאחר שהוגשה למאמן הצעה להמשך דרכו, טרם הושגו הסכמות והפערים עדיין קיימים.
כפי שפרסמנו ב-ONE, הבעלים ברק אברמוב שדרג ליצחקי את החוזה בכ-50 אחוז לכ-75 אלף שקל נטו לחודש. אך יצחקי טרם השיב להצעה זו ובבית וגן מספרים כי הסבלנות של הביג בוס מתחילה לפקוע והוא לא ימתין עוד הרבה זמן.
רק בגלל המנהל המקצועי אלמוג כהן שרוצה מאוד המשכיות עם יצחקי, אברמוב עוד מחכה, אך זה לא יהיה עוד להרבה זמן. לאברמוב אין כוונה לשדרג את ההצעה של יצחקי - גם לא בשקל בודד.
ברק יצחקי וברק אברמוב (אורן בן חקון)למרות זאת, בבית"ר עדיין לא מרימים ידיים ומאמינים שניתן להגיע להבנות. מי שנכנס לעובי הקורה הוא המנהל המקצועי אלמוג כהן, שמנסה לסייע בסגירת המאמן לעונה הבאה בבית"ר.
"הערכה לא נמדדת רק בכסף"
בסביבת המועדון מבינים כי אחד הגורמים שמעכבים את ההתקדמות הוא התחושה של המאמן בנוגע למעמדו אחרי העונה האחרונה, שבה הוביל את בית"ר למאבק אליפות עד המאני טיים.
ייתכן שיצחקי מרגיש כי ההצעה שקיבל אינה משקפת באופן מלא את ההישג המקצועי של הקבוצה, אך בבית"ר מבקשים להבהיר כי ההערכה כלפיו קיימת וברורה.
"יש הערכה גדולה מאוד לברק ולמה שהוא עשה כאן", אומרים בבית וגן. "הערכה לא נבחנת רק דרך גובה השכר. כולם יודעים מה ברק נתן למועדון ומה במועדון חושבים עליו".
ברק יצחקי (ראובן שוורץ)לצד זאת, בבית"ר גם מבהירים כי לא יוכלו להמתין ללא הגבלת זמן. במועדון רוצים לסיים את סוגיית המאמן בהקדם האפשרי כדי להתחיל באופן מלא את בניית הסגל לעונה הבאה.
גורמים במועדון אומרים כי אם לא תהיה התקדמות ממשית ביום יומיים הקרובים, בית"ר תיאלץ לבחון ברצינות אפשרויות אחרות לעמדת המאמן, כאשר כפי שפרסמנו, במקרה כזה המועמד של אלמוג כהן הוא עוזר המאמן, משה אוחיון.
יוספי מתקרב לבית וגן
במקביל למגעים עם יצחקי, בבית"ר מתקדמים גם בגזרת הרכש. תומר יוספי נמצא קרוב מאוד לסיכום במועדון, כאשר בשלב זה השיחות בין הצדדים נמצאות בשלבים מתקדמים.
תומר יוספי (IMAGO)המתווה שעליו מדברים הצדדים הוא חוזה לשלוש שנים עם אופציה לעונה נוספת, כאשר בבית"ר רואים ביוספי שחקן שיכול להוסיף יצירתיות, ניסיון ואיכות לחלק הקדמי של הקבוצה.
בבית וגן מקווים כי בימים הקרובים יצליחו לסגור גם את סוגיית המאמן וגם את עסקת יוספי, כחלק מתחילת בניית הקבוצה לעונה הקרובה.